TTVE 1 – HITA’79 1 : 7-3 (17 sept. 2021).

Vlak na het vorige treffen tussen deze 2 teams werd de najaarscompetitie 2020 na 4 wedstrijden afgelast i.v.m. de Corona-pandemie.

Nu in de eerste wedstrijd van de eindelijk weer hervatte competitie troffen beide teams elkaar weer. Beide teams lijken het thuisvoordeel erg te benutten om de definitieve eindstand te bepalen.

Deze keer in Elshout wist de thuisploeg TTVE de eerste drie wedstrijden te winnen zodat na 1 uur spelen er een comfortabele voorsprong op het scorebord stond.

Bram van den Berg beet het spits af tegen Tjalle Hoogsteen. Het werden 5 spannende games met uiteindelijk Bram als winnaar.

De tweede wedstrijd stonden André van Hulten en Tim Verheggen tegenover elkaar aan de tafel. Met twee gelijk opgaande games die beide door André werden gewonnen,  verloor Tim  in de derde games een beetje de concentratie en stond het 2-0 voor de thuisploeg.

Frank van Logten en Dirk Kaal maakten er weer eens een lange pot van die Frank in de 5e game met 11-9 nipt over de streep kon trekken. Een comfortabele 3-0 voorsprong stond er nu op het elektronisch scorebord.

Bram en Frank moesten in het dubbelspel na wederom 5 games hun tegenstanders Tjalle en Dirk feliciteren met de overwinning. Stand 3-1.

In de 5e partij van de avond maakten André en Tjalle er weer een mooie pot van die het vierde punt voor TTVE opleverde.  Door de winst van Dirk op Bram stond het na 3 uur spelen 4-2 voor de thuisploeg.

In de daarop volgende partij had Frank minder moeite met Tim zodat het na 3 games de teller al op 5-2 stond. André kon zijn derde partij van de avond tegen  Dirk geen echte vuist maken en verloor zijn eerste partij van het nieuwe seizoen.

Ten gevolge van de lange partijen werd besloten om met ieders goedvinden de laatste wedstrijden van de avond tegelijk op 2 tafels te spelen zodat we net voor 24.00 de zaal (conform de Coronaregels) konden verlaten. Zowel Frank tegen Tjalle, als Bram tegen Tim wisten hun partij te winnen waarmee na uiteindelijk 40 games de eindstand van 7-3 werd genoteerd.

Volgend week uit naar Etten-Leur waar de tot nu toe onbekende spelers van TANAKA de tegenstanders zijn.

André.