TTVE 1 voegt 5 punten toe aan totaal maar blijft laatste.

Ondanks een 5-5 gelijkspel tegen het Tilburgse Tios ’51 blijft TTVE de zesde en laatste plaats innemen op de ranglijst.

De eerste wedstrijd had Roel Staps, 5 games nodig om Frank van Logten te verslaan. De spanning en hoop op een goed resultaat kwam enigszins terug door winst van de voor de zieke Rob Koggel ingevallen André van Hulten, die ook vijf games nodig had om Kevin Pijnenburg te verslaan.
Bram van de Berg kon het daarna net niet redden tegen Sjors van der Heijden en verloor na 4 games.In de volgende partij verloor het Elshoutse dubbel Frank met Bram weer nipt in 5 games van hun Tilburgse tegenstanders. De tussenstand was daarmee 1-3. De achterstand werd nog groter toen André geen kans had tegen de veel snellere Roel Staps.

Er was nu veel “werk aan de winkel” voor de Elshoutenaren en zij lieten dat ook blijken door met zeer geconcentreerd spel de volgende 3 partijen in winst om te zetten. Tussenstand 4-4.
De voorlaatste partij wist Bram de enigszins geïrriteerde Roel Staps van winst af te houden waarmee de thuisploeg zelfs de leiding nam. Helaas kon Frank de laatste strijd van de avond tegen Kevin niet in winst omzetten waarmee met een gelijkspel de punten eerlijk werden verdeeld.
Volgende week weer nieuwe kansen tegen de op de vijfde plaats staande Eindhovense tafeltennisvereniging Renata.

avh10.03.2019