Eerste winst voor Elshout 1

Deze vrijdag moesten we uit naar Renata 3 uit Eindhoven.

Na eerst André opgehaald hebben reden via Tilburg om daar Bram op te pikken en daarna reden we naar Eindhoven. Daar aangekomen moesten we tegen 2 bekenden spelen, althans voor André en Frank. Dat zijn Tuur van Gestel en Tom Bots. Hun 3e man, Mike van Gestel is voor ons een onbekende speler. Overigens waren alle spelers voor Bram onbekend. Hun vorige competitie wedstrijd is bij een stand van 6-1 stand gestaakt vanwege hartritmestoringen bij speler Peter Schuurhof.

Bram begon deze avond tegen Tuur en won de 1e game overtuigend en verloor de volgende 2 games nipt en won de 4e game nipt, waardoor de 5e game beslissing moest brengen. Deze ging met 9-11 naar Bram. Frank won redelijk eenvoudig van Mike en André liet Tom kansloos.

Het dubbel ging in 4 games naar Bram en Frank, waardoor er een riante voorsprong van 0-4 op het scorebord stond. Bram speelde nu tegen Mike weer een kraker en moest nu helaas in de 5e game met 13-11 het hoofd buigen. André won redelijk eenvoudig van Tuur in 4 games.

Omdat Tom al aan het begin van de avond met een handdoek om zijn pols liep en nu druk aan het bellen was met de huisartspost heeft hij besloten om niet verder spelen omdat hij teveel last van zijn pols heeft. Nu gingen Tuur en Frank spelen, op papier de laatste wedstrijd. De 1e game ging naar Tuur, waarna Frank de 2e game eenvoudig won. Helaas ging de 3e en 4e game met 11-7 en 11-7 naar Tuur. De laatste wedstrijd van de avond ging tussen Mike en André. Mike was gaandeweg de avond beter gaan spelen en won in 3 games van onze kopman.

Eindstand 3-7.

Een goede overwinning waardoor we voorlopig van de laatste plaats af zijn.