Eerste winstpartij voor TTVE 1

De thuiswedstrijd tegen het Veghelse Herwaarden leverde na hard werken uiteindelijk een verdiende maar kleine overwinning op.

Frank van Logten beet het spits af tegen de met noppen spoelende Carlo Beem. Frank had nagenoeg geen moeite met zijn nog niet warm gedraaide tegenstander en won in 3 sets. In de tweede partij speelde André van Hulten tegen Zoltan Nyitrai en kon in eerste instantie zijn draai nog niet vinden en verloor na een grote achterstand de eerste game nipt. Door een kleine aanpassing van het spel won hij daarna wel de volgende drie sets en bracht de tussenstand daarmee op 2-0. Luck van Wanrooij trof als eerste Omar BahiJ en de thuisspeler kon onvoldoende tegenstand bieden tegen de zeer gedegen spelende tegenstander: 2-1.

Het dubbelspel met vandaag Frank en Luck achter de tafel, leverde winst op voor de thuisclub en de stand stond nu dus op 3-1 voor TTVE.
André speelde daarna tegen Carlo en het lukte hem ook om in deze partij de winst te pakken waarmee de teller op 4-1 kwam te staan. In de volgende partij Frank tegen Omar, startte Frank sterk en won ook de eerste set. Maar daarna kreeg Omar steeds meer vat op het spel van de thuisspeler en won de volgende 3 sets en bracht de tussenstand daarmee op 4-2. In de zevende partij van de avond speelde Luck erg wisselend en moest na 4 sets de eer aan Zoltan laten, 4-3 stand. Met nog 3 partijen te gaan, speelde André tegen Omar de wedstrijd van de avond en gaf Omar met kort spel eigenlijk geen kans waarmee André deze avond ongeslagen bleef en de tussenstand op 5-3 bracht.

In zijn laatste partij kon Luck zich onvoldoende focussen om het zijn tegenstander Carlo erg moeilijk te maken en moest Luck de eer ook aan Carlo laten. Stand 5-4.
In de allerlaatste wedstrijd van de avond moest Frank alles uit de kast halen om Zoltan te verslaan hetgeen ook in 3, weliswaar zwaar bevochten, sets lukte. Eindstand 6-4.