TTVE 1 start met kleine winst op Tanaka

De uitwedstrijd Leur tegen Tanaka 2 uit Etten-Leur, leverde nogal wat verrassingen op.

Niet alleen op tafeltennisgebied maar ook technisch gezien een avond met een stotterende motor.

Onze kopman Frank van Logten beet het spits af en had veel moeite met het spel van zijn  opponent Tuan Nguyen. Toch lukte het Frank om in 4 games te winnen.

In de volgende partij van de avond had André van Hulten net zoveel moeite met Pieter van Zundert maar kon ook die partij in zijn voordeel over de streep trekken 0-2.

Mathé Verhulst was daarna kansloos tegen Mika Verscuren en verloor te gemakkelijk in 3 games: 1-2

In het dubbelspel, bestaande uit Frank met André tegen Pieter met Mika gingen de Elshoutenaren met de overwinning aan de haal. Stand 1-3.

In de vijfde partij van de avond behaald Frank na een aarzelend begin toch het punt voor TTVE binnen. Dat lukte Mathé helaas in daarop volgende wedstrijd niet en zorgde Tuan voor het 2e punt voor Tanaka.  Gelukkig kon André daarna een regelmatige zege op Mika behalen en stond er alweer 2-5 op het scorebord.

Mathé was daarna helaas niet in staat om het zijn tegenstander Pieter moeilijk genoeg te maken waarmee de stand weer dichter bij elkaar kwam: 3-5.

Gelukkig voor ons kon Frank deze avond ongeslagen blijven door in 5 moeizame games net eerder bij de finish te zijn dan zijn tegenstander Mika.

De laatste partij van de avond tussen Tuan en André begon met 2 winstgames voor TTVE-er André. Daarna begon de motor te sputteren en trok Tuan met 3 keer 11-9 alsnog aan het langste eind. Eindstand: 4-6.

Daarna douchen, iets drinken en naar huis.

De thuisreis leek wel iets op de laatste wedstrijd van de avond. In het begin verliep alles normaal en prima maar toen we bijna thuis waren begon de motor echt te sputteren.

Samengevat: ondanks een sputterde motor toch gewonnen.