Wedstrijd 2, thuis tegen Het Markiezaat

De tweede wedstrijd van het seizoen ontvingen de heren van TTVE Het Markiezaat 4 uit Bergen op Zoom. André mocht het spits afbijten tegen Walter, gelukkig wist André de wedstrijd binnen te slepen in 4 games, 1-0. Stijn mocht het aansluitend opnemen tegen Danny. Jammer voor Stijn, hij had geen schijn van kans tegen het goede aanvallende spel van Danny. In de derde wedstrijd nam Mathé het op tegen Sophie, het spel van Sophie was voor Mathé een zeer lastige opgave. Mathé verloor daarom zijn eerste wedstrijd met 0-3.

Frank mocht samen met André het dubbel spelen tegen Danny en Walter. Met een paar spannende sets wonnen André en Frank gelukkig toch het dubbel.

De 5e wedstrijd moest Stijn het opnemen tegen Walter. Na het winnen van de eerste 2 games door Stijn, kreeg Walter meer grip en vertrouwen (Stijn steeds minder). Uiteindelijk wist Stijn in 5 games de winst niet binnen te slepen.

Tussenstand: 2-3!

De wedstrijd André tegen Sophie verliep voor André de eerste 2 games vrij goed. De derde game wist Sophie André genoeg te ontregelen om zo uiteindelijk de winst voor haar vast te stellen. Mathé had in de 7e wedstrijd ook weinig kans tegen het goede en snelle spel van Danny, Mathé verloor daarom ook in 3 games. De 8ste wedstrijd, Stijn tegen Sophie, was voor Stijn een zware wedstrijd. Door het materiaal en goede spel maakte Stijn geen kans tegen Sophie, 0-3.

Mathé moest zijn laatste wedstrijd tegen Walter. In 0-3 was de beslissing snel gevallen in het nadeel van Mathé. André moest de avond afsluiten tegen Danny, ook deze wedstrijd was een goede pot van Danny, André kon hem op geen enkele wijze ontregelen of onder druk zetten, 0-3.

Met maar 2 punten in de zak sloten de heren van TTVE de avond, volgende week ODT uit…