Goed begin voor TTVE-3

Wij, Erik, Luc en Deny mochten, bij het begin van deze najaars competitie naar Rally, Wijk en Aalburg. Na de gebruikelijke (met in ons geval Wilbert, Wim en Marien) kennismaking en het gebruikelijke kopje koffie of thee, werd er na even inspelen gestart met de wedstrijden.
Ik ‘Deny ‘ mocht het spits afbijten tegen Wilbert waar de 1e game van verloor, de 2e game kon ik toch iets terug doen en kwam gelijk en om kort te gaan de 3e en 4e games gingen verloren en werd het 1-0 voor Rally
Daarna mocht Luc aantreden tegen Wim welke zijn eerste competitie wedstrijd ooit speelde, na een spannende 1e game was het daarna voor Luc eenvoudige opvolgende games en kwamen we 1-1.
Hierna begon Erik zijn wedstrijd tegen Marien, de sterk spelende Erik had echter geen moeite met Marien. 1-2
Het dubbel werd gespeeld tussen Wilbert en Marien tegen Luc en Erik, die speelde erg sterk met een eenvoudige 3-0 zege als resultaat.
Na deze dubbel kwamen we beter in vorm en kregen we het toch iets makkelijker in de hierop volgende wedstrijden, en werden vervolgens betrekkelijk gemakkelijk gewonnen.
Wim tegen Deny in vieren voor Deny
Wilbert tegen Erik in drieën voor Erik
Marien tegen Luc in drieën voor Luc
Wim tegen Erik in drieën voor Erik
Marien tegen Deny in vieren voor Deny
Wilbert mocht de laatste wedstrijd spelen tegen Luc, hij kwam tegen de verwachting in met twee games achter, maar begon toen zijn eigen spel te spelen en won de volgende drie games en sleepte hiermee onze 1- 9 overwinning in de wacht. Een erg goed begin van deze najaars competitie.
Volgende week thuis tegen BSM Dongen.
Deny.