Tanaka uit

We praten vrijdag 24 september. Ik had een dagje vrij, heerlijk wezen lunchen met een vriendin, toen wezen floaten voor de ontspanning in Breda, tijdig naar Etten Leur gegaan om daar vast lekker een burgertje te eten en moed in te drinken.
Tot zover ging het allemaal prima.

Een ontspannen wandeling van een km of 2 naar de speelhal.

Bij binnenkomst zag ik een stuk tekst van 1 van de oprichters, het is makkelijker een kameel te leren fietsen dan mij te leren tafeltennissen.
Interessante quote die mij het merendeel van de avond bezighield en dan wel met de vraag: ‘is wat ik op de mat leg wel tafeltennis’.
Het antwoord is mij nog onbekend, onder de mensen die denken ik weet het, pick me pick me….onder de goede inzenders wordt geen prijs verloot en zwijgen is goud!

Frank klaagt nog wel eens hier en daar, maar speelt gewoon weer prima!
2 puntjes vanavond , Tuan maakte het hem in 5 games lastig en trok in 3 er van ook aan het langste eind. Julia deed het zelfde, met het verschil dat Frankieboy 3 games pakte, tegen Sjors werd het ook 5 setter, maar de 5e was niet zo spannend.

Andre, hoe ouder hoe gretiger zeggen ze wel eens! Tegen Tuan moest hij hard werken om in 5en de wedstrijd binnen te slepen, Julia gunde hij maar een puntje of 15 in 3 games, tegen Sjors was het een game harder werken, maar de andere 3 won hij overtuigend, 100% vanavond wat een speler!

Zelf speelde ik tegen Sjors een zware pot die ik met veel moeite en wat geluk in 5en won, tegen Julia speelde ik een gezellige pot die ik in 5en verloor, tegen Tuan was ik gewoon kansloos.

Het dubbel wisten Frank en ik tegen Julia en Sjors dan wel weer vrij overtuigend te winnen, waardoor we met een 7-3 uitslag ook nog goede zaken doen!

De bar was helaas al dicht en 2minuten nadat de laatste bal van de avond geslagen was ook 2/3 van de tegenpartij naar huis, dus wij hebben ook maar spoedig onze biezen gepakt.

Volgende week uit naar the back hands…ik ben benieuwd