Krappe winst op Die Meede

Vrijdagavond 30 oktober mochten de heren van TTVE 1 zich richting Made begeven. André, Bram en Stijn gingen deze avond op pad zonder Frank, hij was verhinderd.

In Made aangekomen mocht Bram het spits afbijten tegen Wim, ondanks 2 close sets wist Bram de eerste winstpartij met 1-3 naar zich toe te trekken. Ramiro en André mochten de 2e partij starten, ook deze wist TTVE met 1-3 naar zich toe weten te slepen. Jack en Stijn mochten de opening afronden in de 3e wedstrijd. In de 5e set wisten Jack en Stijn het toch spannend te maken, helaas viel het dubbeltje de verkeerde kant op en verloor Stijn de 5e set met 14-12.

Omdat Frank natuurlijk niet met Bram kon dubbelen, werd er een nieuw dubbel achter de tafel gezet. Wim en Jack mochten het opnemen tegen Bram en Stijn, die de eerste set namelijk ook met gemak wisten te winnen. Helaas bleef het voor TTVE met de dubbel bij één set, ondanks de goed teruggekomen laatste set.

Bram mocht de 5e partij spelen tegen Ramiro, ondank 2 sets in de verlenging wist Bram de partij met 0-3 te winnen. De 6e wedstrijd moest Wim het opnemen tegen Stijn, ondanks het zeer lastige spel van Wim wist Stijn er toch een vijfde set uit te slepen, helaas verloor hij deze laatste set kansloos.

Met een tussenstand van 3-3 bleken het toch lastige tegenstanders voor de heren van TTVE.

In de 7e wedstrijd was André toch een maatje te groot van Jack, hij wist de pot ook te winnen met 0-3. Aansluitend mocht Stijn zijn laatste wedstrijd spelen tegen Ramiro. Ondanks het zeer afwisselende niveau van Stijn deze avond wist hij de partij toch te winnen met 1-3.

Bram verloor zijn laatste partij van Jack waarvan één set ik de verlenging. Ook in de laatste pot van André was hij een maatje te groot, dit keer voor Wim. André speelde zeer geconcentreerd en won daarom ook met 0-3.

Een tevreden einduitslag van 4-6 voor TTVE!

Met de eerste stand in het klassement en 2 punten los van Made keerden de heren van TTVE richting huiswaarts. Vrijdag 7 oktober thuis tegen Belcrum 8, we hebben er zin in!