Thuiswinst op Waalwijk 2 

Na een klein rustpauze van 4 weken namen de heren van het eerste het op tegen Waalwijk 2. Uiteindelijk bleven er 7 punten in Elshout achter.

Zoals meestal beet Frank van Logten het spits af tegen Ron van Vliet, Waalwijks sterkste man deze avond. Frank had maar liefst 5 games nodig om met 11-9 het eerste punt binnen te halen.

Stijn Verhulst kon daarna tegen de snelle Mick de Visser onvoldoende tegenstand bieden waarmee de stand weer in evenwicht werd gebracht 1-1.

In de derde wedstrijd van de tien mocht André van Hulten laten zien dat hij het met zijn ervaring nog steeds met succes kon opnemen tegen de hard meppende Wesley van der Pol en won in 4 games.

Het dubbelspel van Frank met André tegen Mick met Wesley werd eveneens door het thuisteam gewonnen waarmee de stand op 3-1 werd gebracht. Partij vijf van de avond werd een te eenvoudige winst van Ron op Stijn. Stijn speelde te angstig tegen zijn sterke opponent en kwam helemaal daardoor helemaal niet in de wedstrijd. In de daarop volgende partij ging het ook allemaal wat stroever dan werd verwacht. Uiteindelijk won Frank toch nog van de zich sterk verwerende Wesley. Stand 4-2

Hierna trad André aan tegen de snelle Mick uit Waalwijk. Dat ervaring bij het tafeltennissen zwaar meetelt liet de senior van TTVE maar weer eens zien en won in 3 straight games en zorgde daarmee voor het vijfde punt voor TTVE.

De klapper van de avond was de partij van Stijn tegen Wesley. Na 2 angstige games werd Stijn gecoacht om vooral in eigen kunnen te geloven want er zat meer in. Door vooral geduldig en geconcentreerd verder te spelen wist hij het spel steeds meer naar zich toe te trekken en kon op de valreep de volgende 3 games en dus ook de overwinning behalen (6-2).

Omdat André deze avond heel veel moeite met de services van Ron had kon hij het hem niet moeilijk genoeg maken en ging het overwinningspunt terecht naar Waalwijk (6-3).

In de laatste partij van de avond maakten Frank en Mick er een prachtige slotpartij van.  Om en om wisten ze een game te winnen zodat weer de vijfde game de beslissing moest brengen. Een bliksemstart van Frank leverde hem een voorsprong op die hij ook niet meer afstond. Hiermee bleef Frank deze competitie tot nu toe ongeslagen en bepaalde hij de eindstand op 7-3 in Elshouts voordeel. Volgende week ontvangt TTVE 1, koploper OTTC 1 uit Oss.