Derde te sterk voor BSM

Voor de tweede wedstrijd van het derde team gingen Luc, Deny en Jan naar Dongen waar ze het tegen BSM moesten opnemen. Voor BSM speelde deze avond Johan in ’t Groen, Jan Schalken en Ronald de Wild.

Luc begon de opening sterk tegen Johan en via een nipte 10-12 wist hij daarom de eerste game te winnen. In de tweede game werd het 5-11 en de laatste game tenslotte was het Luc die via 14-16 het eerste puntje wist binnen te halen. Jan had daarna weinig moeite met Jan en daarmee het tweede puntje pakte. De verrassing van de avond echter was Deny die via rustig spel zijn partij tegen Ronald via drie sets wist te winnen.

Het dubbel dat deze avond uit Luc en Jan bestond nam het op tegen het duo Johan en Jan. Hoewel dit koppel van BSM de eerste game wist te winnen, hervond het duo van Elshout zich en wist de tweede game overtuigend met 2-11 te winnen. Daarna bleven ze goed spelen zodat ook het vierde punt voor Elshout bijgeschreven kon worden.

In de vijfde partij van de avond wist Jan van BSM nog een game tegen Luc te winnen maar de andere games waren voor Luc . Dat Deny in goede doen was bewees hij tegen Johan en via de gamestanden 7-11, 6-11 en 8-11 wist hij ook deze partij te winnen. Jan had vervolgens geen moeite met Ronald. De spannendste partij van de avond was ongetwijfeld die van Deny tegen Jan waarbij telkens om het laatste puntje geknokt moest worden. Het was echter Deny die hierin met de gamestanden 14-16, 12-10, 12-14 en 13-15 het best in slaagde. Doordat daarna zowel Luc als Jan hun partij in winst konden omzetten was de stand 0-10 voor Elshout terecht hoewel we ook niet mochten klagen over het aantal sorry ballen.

Na nog een drankje met de tegenstander werd tevreden over de stand naar Drunen teruggereden.