Koploper op bezoek

Deze vrijdag kreeg Elshout de koploper op bezoek uit Oss namelijk OTTC.
Vooraf werd eerst weer met het gehele team een Schnitzel verorberd in ons stam restuarant.
André was vrij deze avond dus Stijn, Mathé en Frank moesten het gaan opnemen tegen Maurice Cuijpers, Bauke Hagreis en Remie de Leeuw. Frank begon tegen Bauke. Beide spelers nog ongeslagen in de competitie. Frank wist Bauke goed te ontregelen en Bauke kwam niet in zijn spel. De partij ging gemakkelijk in 3 games naar Elshout. Omdat Mathé de tweede partij zou spelen en niet Stijn moesten we voor de wedstrijd nog wat aanpassen in de app. Ja ze heten alletwee verhulst en dan is een fout zo gemaakt door onze nestor. Afijn, na een kleine oponthoud kon Mathé beginnen tegen Remie. De 1e 2 games gingen heel makkelijk naar Remie. Alleen de 3e game kon Mathé wat tegenstand bieden en verloor hij met 8-11. Nu was het pas de beurt aan Stijn tegen Maurice. Stijn heeft na wat advies zijn materiaal en spel wat aangepast. Dit kost uiteraard ook tijd om aan te wennen en dan tegen zo’n team spelen maakt het niet makkelijk. Dit was ook dus ook te zien in de wedstrijd tegen Maurice. Die ging zeer overtuigend in 3 games naar Maurice. Het dubbel werd de 1e kraker van de avond. Stijn en Frank tegen Bauke en Remie. De 1e game ging verloren met 7-11. De 2e game wonnen de Elshoutenaren nipt in de verlenging met 15-13. Ook de de 3e game ging naar de mannen van TTVE met 11-9. De 4e game ging snel naar de mannen uit Oss met 4-11. De 5e game moest de beslissing brengen. Stijn en Frank begonnen goed en lieten de voorsprong niet meer glippen en wonnen deze met 11-7.

Tussenstand 2-2

Mathé begon zijn partij tegen Bauke goed en won de 1e game met 11-9. Daarna ging Bauke beter spelen en liet Mathé geen kans! 2-11, 2-11 en 6-11. Nu was het Frank tegen Maurice. Frank wist in het begin niet goed wat te doen tegen het spel van Maurice. Laatst genoemde won de 1e game met 8-11 en ook de 2e game ging naar Maurice met 6-11. De 3e game deed Frank nog iets terug en won met 11-6. In het begin van de 4e game pakte Frank ook een voorsprong, maar door een goede serie kwam Maurice langszij en won deze 4e game met 7-11.
Stijn in zijn 2e partij van de avond tegen Remie begon steeds beter te “draaien”. Hier moest een 5e game aan te pas komen. Helaas ging deze kraker naar Remie met 5-11.
Mathé was helaas in zijn laatste partij niet opgewassen tegen de zeer degelijk spelende Maurice. 4-11, 8-11 en 4-11.
Stijn in zijn laatste partij tegen Bauke was weer een kraker. Stijn won de 1e game met 11-7  en wist ook de 2e game te winnen met 11-5. De 3e game ging met nipt verloren met 10-12. Ook de 4e game ging nipt verloren met 9-11. En helaas ook de 5e game ging in de verlenging verloren 12-14. Zo jammer.
Frank, in de laatste partij van de avond tegen Remie wist deze partij in 4 game redelijk eenvoudig te winnen waardoor er een eindstand van 3-7 op het scoreboard stond. Volgende wedstrijd uit tegen JCV.