Lastig avondje Belcrum.

De achtste wedstrijd van dit seizoen leverde in Breda nogal wat problemen op.

De ingrediënten voor de avond waren wel goed. De sfeer was prima, de tegenstanders waren gezellig maar het tafeltennis op zich was van de spelers van TTVE niet naar behoren en zelfs benden de maat.

Bram van den Berg startte het programma met nipt verlies tegen Dennis van Dun die deze avond veel sterker speelde dan in de “heenwedstrijd” in Elshout. Kan gewoon een keer gebeuren. Daarna verloor Frank van Logten toch enigszins onverwacht in 5 lange games van Raimo Kool. Stand 2-0.

Dat André daarna , net als thuis, weer van Niels van Vliet verloor was weliswaar ingecalculeerd maar de stand werd daarmee wel 3-0.

Niet verwacht maar daarna verloor ook Frank met Bram het dubbelspel van het duo Dennis en Niels. Stand was daarmee al 4-0 voor de thuisploeg Belcrum.

Gelukkig kwam TTVE daarna toch nog iets beter in het spel en ging het de Elshoutenaren ook iets beter af. Bram won in 3 straight games van Raimo en André in vijven van Dennis. 4-2

Nadat Niels zowel van Frank als Bram wist te winnen stond het inmiddels al wel 6-2 voor de thuisclub. Gelukkig wonnen daarna zowel Frank als André hun laatste wedstrijd van de avond van respectievelijk Dennis en Raimo, zodat er een eindstand van 6-4 op het scorebord stond. Met nog 2 wedstrijden te gaan is nog van alles mogelijk.

Op 18 november zal in de thuiswedstrijd tegen Die Meede mogelijk de “vorentscheidung” vallen.

André 06.11.2022