Thuis tegen Smash 1!

Afgelopen vrijdag ontvingen de heren van TTVE 1 de heren van Smash 1, op papier een belangrijke wedstrijd want dat kan wel eens een concurrent zijn om behoud in de 2e klas.

André beet deze avond in plaats van Frank het spits af tegen Michiel. Na een game te moeten wennen aan het snelle spel van Michiel wist André het eerste punt in 4 games binnen te halen. Stijn mocht zijn eerste wedstrijd spelen tegen Maicel. Met het slechte spel van Stijn wist hij er toch 5 games uit te halen, maar de wedstrijd niet over de streep te trekken, winst voor Maicel. Frank mocht zijn eerste wedstrijd spelen tegen John, in 3 games wist Frank zijn pot te winnen.

De vierde wedstrijd van de avond, het dubbel, Frank en André tegen Michiel en John. In een spannende wedstrijd wisten de heren in 5 games het dubbel naar hen toe te trekken.

Mooie tussenstand van 3-1!

Na het dubbelspel mocht Stijn het opnemen tegen Michiel. Gelukkig wist Stijn zich te herpakken na de eerste wedstrijd en de winst in 5 games binnen te halen. André mocht zijn 2e wedstrijd tegen John, zoals vooraf gedacht werd het een spannende wedstrijd. Gelukkig wist André het in 5 games te winnen van John! Frank had in zijn 2e wedstrijd in het begin ook wat moeite met het spel van Maicel, uiteindelijk had Frank toch de winst in 3 games te pakken.

De winst al op zak en nog niet klaar, 6-1!

Stijn moest zijn laatste wedstrijd spelen tegen John. In 4 games wist Stijn de winst van deze partij naar zich toe te halen. Frank had in zijn laatste wedstijd ook wat moeite met Michiel. Gelukkig wist Frank ook deze wedstrijd te winnen in 5 games. Als afsluiter van de avond moest André tegen Maicel, in 3 sets wist André ook zijn laatste wedstrijd te winnen.

Met een zeer goede eindstand van 9-1 sloten de heren van TTVE 1 de gezellige avond af met een hapje en een drankje!

Tot over 2 weken, thuis tegen Tanaka 2!