TTVE 1 – Taverbo 3

Omdat André het nog niet aan durfde om te spelen na zijn blessure tegen Hita, mocht en kon Stijn Verhulst van Always Fair nu met ons mee doen. Dit omdat zij niet meer in hun eigen zaal mochten waren ze genoodzaakt om zich helemaal terug te trekken en met wat geregel mocht Stijn bij ons in het team geplaatst worden. Zeker gezien na de blessure van André was dit zeer welkom.

Frank mocht de spits afbijten tegen Arjan Versteeden. Arjan speelt met ander materiaal en moest daar nog zichtbaar aan wennen. De partij ging in dit geval zeer eenvoudig naar Frank in 3 games.

Nu was het de beurt aan Stijn tegen Lars Strik. De 2 “jonkies” tegen elkaar!
De 1e game pakte Stijn heel knap met 11-6. Daarna ging Lars sterker spelen en won de 2e game met 2-11. De 3e game ging nipt naar Lars met 9-11 en helaas ging de 4e game ook naar Lars met 5-11.

Waardoor er nu 1-1 op het scoreboard stond.

Nu was het de beurt aan Bram om Elshout weer op voorsprong te zetten tegen Thomas Schets.
Bram moest nog een beetje opstarten en verloor de 1e game met 5-11. Bram maakt dat direct goed door de 2e game met 11-2 te winnen. De 3e game wist Bram in de verlenging te winnen met 15-13. Ook de 4e game ging weliswaar nipt met 11-9 naar Bram, waardoor we weer op voorsprong staan.

Nu was het de 2e partij van Stijn om te laten zien wat hij in huis heeft. Ook Stijn had niet heel veel moeite met Arjan en won deze ook vrij gemakkelijk in 3 games. Alleen de laatste game sputterde Arjan wat tegen. 13-11.

Frank had beduidend veel moeite met het spel en service van Thomas. Thomas won dan ook de 1e game met 9-11. De 2e game wist Frank wat onder de druk uit te komen en won deze met 11-6. De 3e game ging toch weer naar Thomas met 9-11. Frank had nog steeds veel moeite en durfde zelf niet veel en was het dus met hangen en wurgen maar proberen. De 4e game won hij dan wel maar ook nipt 11-9. Dit zorgde nog steeds niet voor veel zelfvertrouwen. Maar uiteindelijk wist Frank ook de beslissende game te winnen zij het nipt met 11-9.

Tussenstand: 4-1

Ook in Bram zijn 2e partij had hij last van opstart problemen tegen Lars.  De 1e game ging dan ook met 5-11 naar Lars. De 2e game wist Bram alweer beter in zijn spel te komen maar verloor ondanks toch in de verlenging 14-16. Toen Bram na het coachen terug liep na de tafel werd hij door de scheidsrechter van de tegenstander op gewezen dat zijn service niet “legaal” was, waarna Bram even niet happy was! Gelukkig pakte hij zijn tijd. Liep terug naar het podium om vervolgens weer even in discussie te gaan en weer terug te lopen naar het podium om uiteindelijk de partij te hervatten. Hij wist ondanks of misschien wel door deze perikelen de 3e game te winnen met 11-8. Ook de 4e game ging naar Bram met 11-9. Hiermee was een beetje het verzet van Lars gebroken en Bram wist het goed te ontregelen. De laatste game ging ook naar Bram met 11-7. Lars was niet blij met wat er gebeurd was en was ervan overtuigd dat hij de partij wel gewonnen had als dit niet was gebeurd. Hij zat zo in de focus!

Nu mocht Stijn proberen om zijn laatste partij ook te winnen van Thomas. Stijn speelde solide tegen het lastige spel van Thomas en verloor de 1e game , maar won de 2e en 3e game en verloor de 4e game allemaal met 11-9 en 9-11. Dus ook nu moest de 5e game de beslissing brengen. Stijn had goed geluisterd hoe de ballen terug te brengen om zo het Thomas lastig te maken en won de 5e game dan ook met 11-6 en zodoende wist hij 2 partijen te winnen. Een mooi resultaat voor hem.

Bram in zijn laatste partij van de avond liet duidelijk de touwtjes wat vieren na de 1e 2 games! Die hij wist te winnen met 11-6 en 11-7. De 3e game won dan Arjan met 10-12 en ook de 4e game wist Arjan te winnen met 6-11. Gelukkig wist Bram de focus weer goed te op te pakken en won de laatste game met 11-7.

De laatste partij van de avond werd ook weer een kraker!
Frank moest de 1e game laten aan Lars met 8-11. De 2e game wist Frank wel te winnen, zij het nipt met 14-12. Ook de 3e game wist Frank te winnen met 11-6. Lars vocht toch terug en won de 4e game met 6-11. Dus weer een 5 gamer!!! Deze ging gelijk op en gelukkig wist Frank deze te winnen met 11-9 van Lars, die de hele avond goed stond te spelen.

Eindstand: 8-1 !!!!!

Chapeau voor onze ingevlogen Stijn. Kost wat maar dan heb je ook wat! J

Met deze uitslag en de andere uitslagen van deze avond wist Elshout de aansluiting te maken met de nummer 4 in de poule.