Belcrum gefeliciteerd

Afgelopen zaterdag uit naar Belcrum, waar Belcrum genoeg had aan 2 punten voor het kampioenschap.

Stijn van der Torre speelde mee en opende het bal tegen mij, Stijn speelde gewoon goed en elke game ook steeds beter..helaas had hij de 5e het geluk niet echt aan zijn zijde en ondanks een matchpunt tegen pakte ik een puntje.

Frank mocht tegen Albert spelen, geen idee wat die gegeten had, maar hij begon ontzettend goed in de eerste game. Elke bal geopend, elke bal diep op tafel. Frank ging zelf gelukkig beter spelen en kwam in de 2e set langzaam in zijn spel, te langzaam om hem te winnen, dat had de 3e wel gekund, maar lukte helaas niet, anders had ik Frank nog wel goede kans gegeven.

Hierna Lauw tegen André spel!, meer dan 100jaar tafeltennis achter tafel en ze schakelden een hele mooie spannende pot voor, Lauw vloekend, ik kan hier niet tegen spelen… maar uiteindelijk op zijn Lauw pakte hij toch de overwinning in een 5e

De dubbel van Frank en Bram tegen Albert en Lauw was spannend en leuk en toen wonnen zij de 5e

Bram hierna tegen Albert, waar ik thuis nog wel wat grip had had ik hier gewoon geen kans.

André had het niet tegen Stijn, die gewoon lichtvoetiger en sneller bleek, ondanks flinke tegenstand pakte Stijn knap het punt.

Frank tegen Lauw was ook weer een krakertje, waarbij Lauw ook deze keer in 5en won.

André zijn laatste partij tegen Albert was gewoon goed, maar Albert was op de beslissende momenten gewoon beter.

Ik sloot mijn dagje af tegen Lauw, kansloos en terecht in 3 games verloren.

Frank tegen Stijn al afsluitertj dan, Stijn wist niet wat te doen tegen het knappe verdedigende werk en snoepte een game, maar daar bleeft het bij.

Speel je een keer op zaterdag is de bar om 20:00u dicht, niks aan te doen, maar wel zonde, ach kunnen we vast wennen voor komende weken.

Belcrum van harte met het meer dan verdiende kampioenschap, wij gaan vrijdag eens kijken of we het de back hands moeilijk kunnen maken.