Spannende avond voor TTVE 1

Voor de heren van TTVE 1 was de laatste wedstrijd van het seizoen een spannende. Om de zenuwen wat te temmen werd zoals gebruikelijk even lekker schnitzel gegeten in Elshout. Na het geweldige diner vertrokken de heren richting ’t Rad waar zij Luto 1 deze avond ontvingen.

Luto had deze avond 9 punten nodig om kampioen te worden en de heren van TTVE 1 moesten minimaal 2 punten halen om niet te degraderen, kortom altijd één team teleurgesteld.

Deze avond mocht Frank de aftrap doen tegen Marco, dit werd een spannende pot in 5 games. Uiteindelijk wist Frank op het nippertje het eerste punt binnen te halen (nog één punt te gaan). Hierna mocht Mathé tegen Marcel, helaas was Marcel een maatje te groot. Mathé verloor de partij ook in 3 games. André mocht zijn avond beginnen tegen Dennis. Ook deze zeer spannende pot in 5 games wist André naar zich toe te halen, de 2 minimale punten voor TTVE waren binnen.

Geen degradatie!

Het dubbel, de vierde wedstrijd van de avond, mochten Frank en André het opnemen tegen Marco en Dennis. Helaas was het goed ingespeelde dubbel van Luto te sterk voor Frank en André en moesten daarom hun meerdere erkennen in 3 games.

Mathé mocht de vijfde wedstrijd aantreden tegen Marco, helaas was ook Marco één maatje te groot en wist de partij in 3 games te winnen van Mathé. Aansluitend mocht Frank het opnemen tegen Dennis, alweer een zeer spannende partij. Uiteindelijk wist Frank de 5e game redelijk eenvoudig (11-4) naar zich toe te halen, een mooie pot! André mocht het in de zevende partij opnemen tegen Marcel, ook weer een zeer spannende pot. Helaas wist André de wedstrijd in 5 games niet naar zich toe te halen en moest de winst aan Marcel over laten. De laatste partij van Mathé deze avond en dit seizoen mocht hij spelen tegen Dennis. De eerste 2 games waren games om snel te vergeten voor Mathé, hierna wist hij zich goed te herpakken maar verloor helaas de vijfde game met 4-11. De laatste pot van André tegen Marco beloofde ook een mooie te worden. Helaas moest André in de vijfde game zijn meerdere erkennen tegen Marco. De Afsluiter van de avond, Frank tegen Marcel beloofde wederom een mooie pot te worden. Mooie rally’s en het overpakken van het badje van zijn rechter hand naar zijn linker hand wist Frank in 4 games zijn laatste wedstrijd van het seizoen te winnen.

Al met al weer een topscore voor Frank én behoud in de 2e klas voor het eerste team van TTVE!

Alvast een fijne vakantie allemaal en tot de najaarscompetitie!

Groeten team 1!