Slechts 3 punten mee naar huis.

Het lukte ons niet om meer dan 3 punten mee naar huis te nemen vanuit het Tilburgse Luto. Aan de voorbereiding kan het niet hebben gelegen want we waren ruim op tijd om de nodige vitamines tot ons te nemen in The Ribsfactory in Tilburg. Ook het terugvinden van de auto was dit keer geen probleem zodat we voldoende tijd hadden voor onze warming-up.

Bram beet het spits af en wees ons door winst op Martijn van Huykelom de juiste weg. Helaas konden Frank en André voorlopig nog niet het juiste spoor volgen en verloren allebei hun eerste wedstrijd tegen respectievelijk Marco vd Weegen en Marcel Laurijsen.

Door winst van Frank met Bram in het dubbelspel stond het alweer 2-2.  Daarna duurde het tot de laatste wedstrijd dat Frank met winst op Martijn het derde punt voor Elshout binnenhaalde.

De overige partijen werden helaas allemaal door Luto gewonnen al boden de Elshoutenaren af en toe toch behoorlijk wat tegenstand. Voor TTVE een enigszins tegenvallend resultaat maar de komende tijd volgen er nog voldoende wedstrijden op dit te herstellen.

Volgende week weer naar Tilburg maar dan bij Tios’51, volgt de eerste herkansing. André 02.02.2020