15 punten erbij voor het vlaggenschip

Enige tijd gelee alweer togen wij naar TIOS’51 om daar een uitwedstrijd te spelen.
Bij de tegenpartij was Sjaak (van Raak) in vorm, hij sloeg veel en veel Raak, iets wat Frank en André moesten bekopen met een nederlaag. Ondanks enkele matchpunten lukte het Sjaak niet om de muurt van Bram te slechten.
In de dubbel stond Sjaak zijn vizier echter ook op scherp!

Rick Schulten bewaarde zijn kruit vandaag voor het 2e team waar hij in viel en trok 3x aan het kortste eind tegen onze mannen.

Sam had op school een zware dag gehad met huilende meiden en dat kwam zijn spel niet ten goed, gevoelige jongen is het , 3-7 en een prima nazit bij TIOS!

Afgelopen vrijdag mochten we dan thuis tegen HITA, de mannen van Hilvarenbeek die als doelstelling hebben eens een keer niet te degraderen, nobele doelstelling, maar wij werken gewoon aan onze eigen doelstelling. 6u bij ’t oude tramstation, om wat schnitzels naar binnen te werken , was weer afzien!

In een carnavaleske omgeving kwamen we bij TTVE 1 binnen, nog voor de wedstrijd waren de slingers al opgehangen!

Tim moest nog even wennen aan het niveau van de 2e klasse en pakte slechts 1 game.

Tjalle is er meer aan gewend, maar had niet zijn beste avond (beetje geblesseerd ook) en zal met 3 nederlagen niet tevreden zijn.

De dubbel met Tjalle en Dirk ging dan weer als vanouds, iets waar Frank en Bram geen antwoord op hadden.

Dirk ging ook een zware avond tegemoet, maar kon in de laatste wedstrijd van de avond het eerste puntje bijschrijven in de single voor Hita, 8-2 zodoende.

We kunnen weer omhoog kijken als TTVE, vrijdag wacht Irene eens kijken of we die er ook onder kunnen houden.