Presteren onder druk

Afgelopen vrijdag uit naar TIOS, we stonden een puntje of 5 achter op de veilige 4e plek met een wedstrijd minder gespeeld. Dus het werd een makkie om ons te handhaven, dan kennen ze dit jaar de mannen van TTVE1 niet, die bedenken gewoon een nieuwe uitdaging.

Ik had een drukke week gehad en besloot met de auto naar TIOS te gaan, Rob mocht meerijden, zo ben ik dan ook wel weer. In de auto zei Rob nog, dit is typisch zo een team waar je met 10-0 van kunt winnen en verliezen, ik zei 10-0 .

Nee joh, 8-2 of 2-8 prima, maar 10-0 gaat echt niet gebeuren. Ik win van Kevin en verlies van Sjors dus dan ben je al een eind. Rob bleef bij zijn mening, ach ieder zijn ding.

Bij binnenkomst waren Andre en Frank al druk in gesprek met dezen en/of genen. We hadden er zin in en gingen snel aan de slag, eerst met zekerheidje tegen Kevin pakken, 3-0 verloren…hmm dat is niet best. Dit bleek een voorbode en aan het eind stond er een nette 10-0 voor TIOS op de borden.

Met 9 punten achterstand en een wedstrijd minder kan het nog steeds, maar het wordt een stuk lastiger. Ik wens de heren komende vrijdag (ik ga ff op retraite voor de laatste wedstrijd) veel succes.

De avond werd na de wedstrijd nog wel gezellig met de tegenstanders, drankje erbij, van Sander winnen met tafelvoetbal, veel goede snacks, gezapige gesprekken etc.

De bar wilde ook van zich laten horen en zette a la Irene de muziek op standje 40, wat de gesprekken niet ten goede kwam en aangezien niemand met de armen zwaaide voegde het ook weinig toe, of zoals ik altijd zeg het had een avelinks effect.

Bijkomend voordeel (voor de bar dan) was dat we wat sneller ons laatste drankje pakten (of was het al laatste ronde geweest) en huiswaarts keerden.