Army in blue wint weer eens

Na de zeer teleurstellende uitslag in Tilburg, mocht het eerste weer aan de bak in ‘t Rad. Bram mocht zijn trainingspak aanlaten en besloot daarop zijn geluk te beproeven met een weekendje schaken in Duitsland.

Frank, André en Rob mochten aantreden tegen Renata, waar vader Tuur en zoon Mike samen met Tom op het wedstrijdformulier kwamen.

Een lang verhaal kort, André won the battle van de 70+ers van Tuur, Rob won van vader en zoon Van Gestel en Frank liet zelfs een hattrick noteren. Tussendoor wonnen Frank en André de dubbel wat een 7-3 overwinning op de borden bracht.

Achteraf ging het vooral over leidingen leggen, trappen bekleden, metselen en klussen in het algemeen. Heeft u nog iets te verbouwen, voor advies kunt u terecht bij Elshout 1.

Komende vrijdag de laatste kraker: thuis tegen Attaque. Bij een 6-4 overwinning speelt Elshout zich veilig in de 2e klasse. Bij een 7-3 overwinning zit er zelfs nog een 3e plaats in.

Rob zal er deze wedstrijd naast staan; iets met bier drinken tijdens koningsnacht en de verkeerde prioriteiten stellen. Kunt u beter prioriteiten stellen? Kom dan onze mannen aanmoedigen naar de overwinning!

Rob