OTTC te sterk voor TTVE

Zoals de verwachting vooraf al was, zouden wij het moeilijk krijgen in Oss. Al meerdere keren hebben de beide ploegen met elkaar de degens gekruist en meestal trokken wij daarbij na vele games aan het kortste eind.

En de avond begon nog zo mooi voor TTVE. Frank van Logten opende het bal en wist in 5 games te winnen van Roger van der Hammen.  In de tweede partij van de avond moest André van Hulten het afleggen tegen de snelle speler Bouke Hagreis. Stand 1-1

Stijn Verhulst komt steeds beter in het spel van de tweede klasse maar moest net als André in 4 games het onderspit delven tegen Remie de Leeuw.

Gelukkig liep het dubbelspel van Frank met André deze avond beter dan de eerste keer en daarmee trok Elshout de stand weer in evenwicht. 2-2

Zouden de Elshoutenaren er deze avond toch een verrassing van weten te maken? Het zag er goed uit maar helaas  moest ook Frank in 4 games buigen tegen Bouke. De daarop volgende nederlaag van Stijn tegen Roger was weliswaar ingecalculeerd maar Stijn kon toch verrassend goed tegenstand bieden.  4-2.

De volgende wedstrijd van André tegen Remie werd een van de krakers van de avond. De wedstrijd golfde heen en weer en uiteindelijk was Remie in de 5e game de gelukkigste en won in de verlenging. 5-2

Stijn kon daarna zijn laatste partij deze avond helaas ook net niet winnen van Bouke maar ook deze partij werd een kraker. Alle games eindigden in 11-9 waarbij de thuisspeler Bouke als winnaar uit de bus kwam.

Een volgende kraker werd de strijd om de punten tussen Remie en Frank. Na 5 spannende games kreeg Frank de felicitaties 6-3. Als afsluiter van de avond stond André tegenover Roger. Wederom een echte strijd tussen deze 2 kemphanen die dit keer in het voordeel van de thuisspeler uitviel. Eindstand 7-3..

André 10.02.2023