Winst derde tegen Belcrum

Het derde team bestaande uit Luc, Deny en Jan mochten hun tweede wedstrijd tegen Belcrum uit Breda spelen. Het team van Belcrum bestond uit twee jongere en een oudere man, nou altijd nog meer dan tien jaar jonger… In de eerste game nam Jan het op tegen Lukas Coenraats die in de eerste set nog aardig tegenstand bood maar daarna in Jan toch zijn meerdere moest erkennen en we de avond goed begonnen. In de tweede game, trad Luc aan tegen Marijn Winterberg en deze gaf in de eerste set met 13-11 al aan dat er voor moest worden geknokt. Dat deed Luc in de tweede en derde set dan ook maar in de vierde set was het tot het einde toe erg spannend. Luc wist toch aan het einde van de partij de overwinning met 10-12 binnen te halen. Daarna was het Deny die het erg moeilijk had tegen de oudere Robert van der Torre die erg sterk speelde en in drie sets een punt haalde voor Belcrum.

De dubbel bestond deze avond uit Luc en Jan die via een “perfect set ” de eerste set met 0-11 wisten te winnen, daarna hervonden de mannen uit Belcrum zich en wisten de tweede set te winnen. Hierna was het weer Elshout die aan het langste eind wisten te trekken maar daarna was het Belcrum weer om een set te winnen. Uiteindelijk moest er een beslissende vijfde set gespeeld moest worden. Hierin wisten Luc en Jan al snel naar 0-5 uit te lopen en deze voorsprong niet meer af te geven zodat de belangrijke dubbel gewonnen werd en de aangename stand 1-3 kon worden genoteerd.

Daarna had Jan het in de eerste set lastig tegen Marijn, door eenvoudiger en korter te gaan spelen kwam Marijn echter niet meer toe aan zijn aanvallend spel en wist hij betrekkelijk eenvoudig in de opvolgende drie sets te winnen. Deny mocht vervolgens tegen Lukas spelen, hij opende erg sterk door twee sets te winnen maar liet Lukas in spannende sets de ruimte om terug te komen. In deze game was ook een vijfde set nodig was die helaas door lukas werd gewonnen. In de zevende partij begon Robert erg sterk tegen Luc waardoor hij de eerste set verloor, Luc wist echter in de volgende drie sets goed terug te komen en werd de tussenstand 2-5 voor TTVE. Deny speelde vervolgens tegen Marijn, hoewel hij in de eerste set nog goed tegenstand bood tegen de goede aanvallen was het toch Marijn die de stand via drie sets naar 3-5 bracht. De op een na laatste partij speelde Jan tegen Robert, doordat Jan hem kort hield en wist af te wisselen met een paar fraaie aanvallen werd ook Robert in drie sets verlagen. In de laatste wedstrijd van de avond trad Luc aan tegen Lukas, de eerste set werd door luc eenvoudig 4-11 te winnen maar in de tweede set kwam Lukas met 11-9 sterk terug. In de derde was Luc weer sterken maar de vierde wist Lukas weer te winnen. Zodat er uiteindelijk een vijfde set gespeeld moest worden die na veel strijd door Luc gewonnen werd.

De verdiende eindstand 3-7 werd onder het genot van een biertje nog besproken waarna we weer richting Drunen vertrokken.