Goeie overwinning vûr ut irste

vrijdag voor carnaval moesten we een verzette wedstrijd spelen.
Bij binnenkomst liepen we al tegen wat problemen aan! Hoe gaan we de tafels neer zetten en gelukkig maar 2 tafels. Er moest ook nog geveegd worden en in de gang liepen er ook een 3-tal personen tegen een probleem aan. ( met wat lichte blessure tot gevolg)

Nadat we dit hadden opgelost kwamen de tegenstanders rond 19.40 uur binnen. Marco Verhoeven, Arie Janissen en Rudi Hendriks.

Bij TTVE 1 maakte Mathé Verhulst zijn debut. Verder speelde André van Hulten en Frank van Logten. Het werd een kort avondje! Komt zelden voor bij ons!

Frank begon tegen Marco. Marco begon goed en pakte te 1e game met 7-11. De 2e game overtuigend naar Frank met 11-3. De 3e en 4e game ging ook naar Frank zei het nipt. Een moeizame overwinning.
Nu was het de beurt aan onze debutant Mathé tegen Arie, met heel veel jaren ervaring.
Ondanks dat Mathé de 1e game nipt verloor met 9=11 en een game won met 11-2 ging deze pot toch in 4 games naar Arie.
In de partij tussen André en Rudi sputterde Rudi de 1e game nog flink tegen 12-10 maar daarna waren de games dik, zeer dik zelfs voor André. 11-2 en 11-1
Ook het dubbel tussen André en Frank tegen Marco en Rudi ging in 3 games naar Elshout.

3-1 tussenstand.

Na het dubbel mocht Mathé het proberen tegen Marco. Maar die was toch een maatje te sterk en ging in 3 games naar Marco.
De partij tussen Frank tegen Rudi ging snel naar Frank. Rudi was duidelijk niet in vorm!

4-2 tussenstand.

Nu was het de partij van 131 jaar? tafeltennis ervaring. André tegen Arie. André had duidelijk niet zo veel last van het lastige spel van Arien en won de partij overtuigend in 3 games.

In de laatste partij van Mathé tegen Rudi vloog Mathé achter de tafel! Hij was met tijden heel snel en liet Rudi geen kans. overtuigend in 3 games. Mooie overwinning bij zijn debuut.

Ook André wist te winnen tegen de bij vlagen sterk spelende Marco. Deze ging in 4 games naar André.
In de laatste partij van de avond had Frank deze keer niet zo veel moeite met Arie. Ook eenvoudig in 3 games naar Elshout waarmee de eindstand van 8-2 op het scoreboard staat.
En we waren voor 23.00 uur klaar!

8-2 is een hele goede resultaat voor Elshout in strijd tegen degradatie.

Alaaf!