Opnieuw winst tegen Irene 4

De mannen van Elshout waren al een beetje voorbereid dat het nog een beetje koud kan zijn in de zaal. Daar hadden ze wel een beetje last van. Maar ook de thuis spelers hebben er wat last van.
André , Stijn en Frank mochten aantreden tegen Rudi Hendriks, Marco Verhoeven en Arie Janissen. Waar thuis nog een goede overwinning werd behaald, ging dat deze vrijdagavond wel wat moeizamer!

Frank begon de avond tegen Rudi. Waar Rudi 6 weken geleden heel beroerd speelde, was dit nu wel anders. Ondanks dat had Frank niet zo veel moeite met Rudi.
André begon de avond tegen Marco. Dit werd een lastige opgave en moest beslist worden in 5 games. De 1e ging met 7-11 naar André, waarna de 2e en 3e naar Marco ging met 11-7 en 11-5. Maar André gaf zich niet zo maar gewonnen en pakte de 4e game met 7-11. Het liep niet zo overtuigend bij André zoals in de thuiswedstrijd wel het geval was. Marco sloeg af en toe en geweldige bal waar André geen antwoord op had en zal miste hij te veel en daarmee ging de laatste game dan ook naar Marco met 11-8.

De 3e wedstrijd werd gespeeld tussen onze Benjamin en de Nestor van Irene! Oftewel Arie tegen Stijn. Stijn deed zijn uiterste best tegen het spel van Arie, maar wist zich geen raad met dat spel. Hij kwam er niet doorheen en wist het Arie niet moeilijk genoeg te maken. Deze ging dan ook in 3 games naar de Nestor!
Het dubbel van Frank en André tegen Rudi en Marco ging voor de Elshoutenaren ook uiterst moeizaam, maar ook hier in gaven ze niet zo maar op en deze moest in 5 games beslist worden.
Deze ging gelukkig wel naar TTVE!
Frank wist Marco voldoende te ontregelen dat deze in de 3e game het zo’n beetje op gaf!

Stijn speelde tegen Rudi goed , maar kwam net te kort! Deze werd weliswaar in 3 game verloren , maar de game standen waren allemaal nipt! 13-11, 11-8 en 11-9. Als hij een van die games had kunnen pakken dan had er wellicht meer ingezeten.

André had wederom niet zo veel moeite met zowel Arie als Rudi en wist ze beide in 3 games te winnen. Ook Frank won zijn laatste partij redelijk eenvoudig tegen Arie.
Stijn liet in zijn laatste partij tegen Marco zijn beste spel zien van de avond. Zelfs zo goed dat Marco bij een rally even gefrustreerd werd omdat Stijn net zo aan het verdedigen was als Frank, waar Marco niet tegen kon! Stijn won nog wel de 1e game met 8-11, maar aangezien dat dit niet helemaal het spel is van Stijn ging daarna Marco toch met de winst aan de haal.

Hierdoor kwam er een eindstand op het scorebord van 4-6.

We waren redelijk op tijd klaar en konden op tijd een drankje doen en een hapje nuttigen terwijl we nog de laatste, mooie, partij van Ries van der Steen tegen Otto Ahlers van Taverbo konden volgen vanuit de warme kantine.

Enigszins tevreden keerden de mannen van TTVE rond 01:30 uur huiswaarts.