Derde te sterk voor Belcrum

Het derde team mocht deze week tegen Belcrum aantreden dat bestond uit Lukas, Marijn en Noor. In de eerste game mocht tegen Erik tegen Lukas, in de eerste set was Erik er nog niet helemaal bij en hij verloor deze. Vervolgens kwam hij sterk terug en met 11-7, 11-8 en 11-9 wist hij de eerste partij van de avond te winnen. Daarna was het beurt van Jan tegen Noor, ook hij had moeite met zijn eerste set maar uiteindelijk wist hij deze toch met 17-15.. te winnen. Daarna was de ban gebroken en via 11-8 en 11-2 wist hij daarna eenvoudig te winnen.

De verrassing van de avond zou Deny worden, hij had zich voorgenomen om geconcentreerd en rustig te spelen en dat betaalde zich uit omdat hij tegen Marijn weliswaar een setje afgaf maar wist hij zijn winstsetjes met 13-11, 14-12 en 12-10 te winnen.

De dubbel bestond deze avond uit Erik en Jan die het tegen Noor en Lukas opnamen. Het waren telkens spannende setjes waarbij het dubbel uit Elshout de tegenpartij vaak onnodige puntjes liet scoren. Toch wisten ze de belangrijke game in vier sets te winnen.

Tegen Lukas was Jan te sterk en via drie gewonnen sets was ook het vierde puntje voor het team van Elshout. Erik had het daarna erg lastig tegen Marijn die telkens veel ballen terug wist te brengen. In de eerste en derde set moest Erik de overwinning laten aan Marijn, de tweede, vierde en de finale set werden door Erik gewonnen. Met een 5-0 voorsprong mocht Deny het daarna Noor moeilijk maken. In de eerste set lukte dit nog niet maar in de tweede en de derde kwam hij erg sterk terug. De vierde was weer voor Noor waardoor een vijfde set nodig was die Deny knap met 12-10 naar zich toe wist te trekken. Jan had het net als Erik erg lastig tegen Marijn, na twee sets leek het er niet op dat hij een antwoord kon vinden op het spel van Erik. In de derde set bij een ruime achterstand begon hij daarom de ballen met backspin terug te brengen en daar bleek Marijn veel fouten op te maken. Met 13-11 werd de derde set door Jan gewonnen en via 11-3 en 11-7 kon Jan de twee laatste sets pakken. Deny kon daarna de eerste set tegen Lukas via een 15-13 stand op zin conto schrijven, bij Lukas was daarna iets gebroken en Deny die de hele avond al geconcentreerd en goed speelde kon genieten van zijn derde en verdiende overwinning. De slotpartij was daarna voor Erik die tegen Noor zijn drie sets netjes afwerkte en voor Elshout het tiende punt mocht opschrijven.

Tijdens de gehaktbal en een paar drankjes konden we tevreden terugkijken op een eigenlijk wel vertekende 10-0 overwinning omdat Belcrum zeker geen slecht team was.