Concurrent op bezoek

De voorlaatste wedstrijd van dit seizoen speelden de heren van TTVE 1 thuis tegen Die Meede 2. Vooraf voor de heren al bekend dat dit een zeer belangrijke wedstrijd zou gaan worden, het zijn tenslotte de concurrenten om het kampioenschap in de 3e klas.

Frank, André en Stijn mochten deze avond spelen tegen Sven, Jack en Ramiro, Wim was wel aanwezig als toeschouwer (ook niet geheel onbelangrijk).

André beet het spits af tegen Ramiro, direct een zware pot om deze avond te beginnen. Ramiro wist het André zeer lastig te maken met zijn spel, noppen op zijn backhand in combinatie met een redelijk afwachtend spel. Gelukkig wist André het eerste punt van deze avond binnen te slepen met 3-1.

De 2e pot moest Stijn het opnemen tegen Jack, de wedstrijd in Made werd dit een vijfsetter. Deze avond wist Jack Stijn precies uit zijn spel te halen zodat hij niet lekker in de wedstrijd kwam, duidelijke overwinning voor Jack!

Frank mocht zijn eerste wedstrijd spelen tegen Sven. In 5 sets was dit een spannende pot die uiteindelijk uitpakte in winst voor Sven.

André en Frank mochten aansluitend het dubbel spelen tegen Jack en Sven. Omdat de heren van TTVE de 2e set even moesten wennen aan de ‘’draai’’ verloren zij deze. Over het algemeen werd de partij uiteindelijk gewonnen op ervaring door Frank en André!

Een tussenstand van 2-2 was niet helemaal naar wens, maar tot op heden wel terecht.

Stijn had de 5e wedstrijd veel moeite met het spel van Ramiro, verloor de wedstrijd daarom ook overduidelijk in 3 sets.

De 6e wedstrijd mocht André het opnemen tegen de koploper van het team, Sven. André stond zeer goed te spelen, Sven wist er in die 3 sets ook geen grip op te krijgen. Aansluitend mocht Frank zijn 2e wedstrijd spelen tegen Jack. In 4 sets wist Frank de partij naar zich toe te trekken ondanks het vaste spel van Jack.

De 8ste wedstrijd nam Stijn het op tegen Sven, ondanks een mooie en spannende pot voor beide heren was Sven toch te sterk voor Stijn. Frank mocht zijn laatste partij spelen tegen Ramiro, in 3 sets was Frank aanzienlijk sterker.

André mocht de avond afsluiten tegen Jack. Met een mooie en spannende wedstrijd wist André de winst binnen te halen. Met 5 mooie sets in winst voor André werd de avond voor de heren van TTVE met 6-4 winst afgesloten.

Aanstaande vrijdag de laatste wedstrijd van dit seizoen, de heren van TTVE 1 staan nu één punt voor op Die Meede 2. Vrijdag hopen de TTVE’ers het kampioenschap binnen te halen, het moet wel mee zitten 😉.

Jullie lezen het volgende week!