Kampioenen

In de laatste competitiewedstrijd uit tegen Belcrum 8 stond er nog veel op het spel!
Wij kunnen kampioen worden met 1 punt voorsprong op Die Meede 2. (Zij moeten er wel 1 meer halen dan wij omdat we onderling 2 keer gewonnen hebben van Die Meede 2)
Maar Belcrum 8 streed om rechtreeks degradatie te verkomen. Oftewel 2 teams die ergens om spelen. Het zou zo maar een lastige avond kunnen worden.

Bram begon zoals gewoonlijk. Hij mocht tegen Dave Wolbertus beginnen. Dave stond heel sterk te spelen en heel beheerst en rustig wist het het noppenspel van Bram te doorbreken. Bram kon de 1e game nog wel bij blijven en er een verlengen uithalen, maar verloor deze met 13-11. Hierna bleef Dave goed spelen en wist ook de 2e en 3e game te pakken. 1-0 achter!
Omdat we de dubbel gewijzigd hadden was het nu de beurt aan “good old” André, die dit seizoen nog maar 3 potten verloren had. Hij moest tegen Daniel de Laat zijn 1e partij spelen.
Daniel pakte de 1e game met 11-5. Poeh! Gaan we het zo moeilijk krijgen! André knokte zich terug en pakte de 2e game met 8-11. Hiermee was het verzet van Daniel wel een beetje gebroken. Ook de 3e en 4e game ging redelijk gemakkelijk naar André.
Frank tegen Kim Leemans wist wat hem te doen stond. De vorige keer verloor Frank kansloos. Nu liet hij er geen gras over groeien! En won in 3 games te partij. Ook de dubbel van André en Frank tegen Dave en Kim ging in 3 games naar TTVE.

1-3 tussenstand. ( In Waalwijk stond het 2-2 tussen Waalwijk 2 en Die Meede 2, waarmee we nu 2 punten voorstaan)

Bram tegen Daniel deed het steady en won de partij in 3 games. Ook Frank tegen Dave ging soepel naar Frank in 3 games. En ook André won de partij tegen Kim in 3 games. Welliswaar allemaal met maximaal 2 punten verschil.

Hiermee kwamen we op 1-6 en waar het bij Waalwijk 3-5 stond waren we nu al officieel kampioen. Ook vanuit Breda kwam er goed nieuws voor Belcrum 8. Zij hadden aan het ene punt wat ze tot nu toe gehaald genoeg om niet laatste te worden.

De laatste partij van Frank tegen Daniel werd een thriller. Uiteindelijk won Frank deze in een zwaar partij over 5 games.
Ook Bram in zijn laatste partij voor TTVE tegen kim werd een zware partij en ook hier waren 5 games nodig. Maar Bram trok uiteindelijk aan het langste eind en wonde 5e game met 8-11.
André had niet zo veel moeite met Dave de laatste partij van de avond en won deze in 3 games.

Hiermee kwam er een eindstand van 1-9 op het scorebord.

Kampioenen.
Het werd zoals gewoonlijk nog een late avond in Breda .