De kop is er af tegen Rotac!

Afgelopen vrijdag mochten de heren van TTVE 1 het spits afbijten tegen hoogstwaarschijnlijk de concurrent om degradatie te voorkomen. André, Frank en Stijn hadden de volledige eer om de eerste punten voor TTVE 1 binnen te slepen. Als aanvulling op deze avond is nieuw teamlid Mathé mee geweest als mentale ondersteuning.

Marcel mocht het spits afbijten tegen Frank, in een spannende 5-setter wist Frank het spel van Marcel net genoeg te ontregelen om het eerste punt binnen te halen. André lukte het ook om tegen Gerard zijn lastige en afwisselende spel het tweede punt van de avond te pakken. De derde partij moest Stijn het opnemen tegen Antoinette, deze pot was snel beslist want Stijn had geen schijn van kans tegen het directe spel van Antoinette.

In de vierde wedstrijd verscheen het oude vertrouwde dubbel van TTVE aan tafel, zij mochten het opnemen tegen het ook goed ingespeelde dubbel Antoinette en Marcel. Ondanks dat het Frank en André toch lukte om één set binnen te halen bleek dit de wedstrijd niet te kantelen en verloren de heren van TTVE de wedstrijd met 3-1.

Voor de vijfde wedstrijd verschenen Frank en Gerard aan tafel. Gerard was niet opgewassen tegen het vaste spel van Frank. Frank won deze partij daarom ook in 3 sets. Aansluitend mocht Stijn het opnemen tegen Marcel, ondanks dat de verschillen in de set qua punten niet groot waren moest Stijn toch zijn meerdere erkennen in 3 gewonnen sets voor Marcel.

André en Antoinette mochten het in de zevende partij tegen elkaar opnemen. De eerste 2 sets had André veel moeite met het directe spel van Antoinette, uiteindelijk wist André zich te herpakken en kon Antoinette genoeg ontregelen om de winst in 5 sets binnen te halen. Aansluitend kwam voor Gerard en Stijn een veel belovende wedstrijd. Stijn en Gerard, de oude teamgenoten van TTV Always Fair stonden hier lijnrecht tegenover elkaar. Met al meteen een spannende start van de eerste set beloofde deze pot veel. Uiteindelijk met wat pieken en dalen van zowel Gerard als Stijn werd de pot uiteindelijk gewonnen door Gerard (dank voor de les Quaak! 😉).

In de achtste wedstrijd moest Frank tegen Antoinette, Frank wist met zijn spel Antoinette volledig te ontregelen en won de partij ook in 3 sets. Aansluitend mocht André het opnemen tegen Marcel, deze wedstrijd was een genot om te zien (als je van mooi pingpong houdt). Marcel stond zeer vast en snel te spelen, André wist hem op geen enkele wijze van zijn spel af te krijgen. De wedstijd werd daarom ook snel beslist in 3 gewonnen sets voor Marcel.

Uiteindelijk hebben de heren van TTVE 1 de 5 punten op zak mee naar huis genomen, netjes verdeeld met Rotac!

10 februari mogen de heren van TTVE 1 het in Oss opnemen tegen OTTC 1, tot dan!