Heren 1 wederom actief in 2e klasse

Na de degradatie was de kans op een 3e klasse plek terecht aanwezig. André vroeg echter leeftijdsdispensatie aan bij de NTTB voor de 2e klasse en kreeg die. Op voorwaarde dat de zwakste speler van het team op rating plaats moest maken. Sorry Rob ;-). Rob bedankt voor een gezellig maar sportief dramatisch jaar en wederom veel succes bij Irene waar je lekker met de fiets naartoe kunt. Naar Elshout op de fiets kan overigens ook gewoon zoals ik…maar ik dwaal af.
2e klasse dus wederom, op voorhand lijkt het een zware poule. Helaas heeft ROTAC zich terug moeten trekken waardoor we met 5 teams zijn, op voorhand lijkt het logisch te proberen iig Irene en mogelijk Attaque en return oss onder ons te houden. Dat kruiskamp een maatje te groot lijkt moge duidelijk zijn, gelukkig hoef ik kruiskamp uit niet te rijden ;-).

Afgelopen vrijdag de 1e wedstrijd Oss uit. Bij binnenkomst zag ik gelijk Budilla staan met Ries van der Steen, ik zeg gezellig, hij zei dat is handig heb ik een lift naar huis, daarover later meer.

Ik beet net als vorig seizoen het spits af en won net als vorig seizoen mijn eerste wedstrijd, hopelijk is dat geen garantie voor degradatie. Melvin en ik speelden een leuke partij, veel fouten van beide kanten, maar ook de nodige geweldige rally’s en wereldballen, dat het in de 5e 14-12 werd geeft alleen maar aan dat het een lekker potje was en die mogen winnen is dan ook nooit erg.

Frank speelde daarna tegen Rob die gewoon een topavond had, boven tafel alles pakken, goede service veel spin, hele lastige speler.

André zette 72 tandjes bij tegen René en won een knappe pot, na met Frank het dubbel in 5en gepakt te hebben leek het naast gezellig score technisch mogelijk ook een fraaie avond te worden.

Tegen Rob speelde ik wel 5 games, maar ik had nooit het idee dat er iets te halen viel, gewoon top gespeeld van Rob in wederom een leuke partij.

André kreeg tegen Melvin kansjes, mocht de 5e 5-2 voor zelfs draaien, maar toen maakte Melvin geen fouten meer en won verdiend.

Franks speelde een close pot tegen Rene maar had nooit het gevoel te kunnen winnen, dan win je helaas ook zelden en zo geschiedde.

André had totaal geen antwoord op het te snelle spel van de velen jaren jongere Rob, van 1-3 naar 5-3 in no time.

Mijn laatste pot tegen René was een gekke, we deden veel dingen die we niet snapten van elkaar maar op de 1 of andere manier kwam ik bovendrijven.

Frank had de laatste wedstrijd weinig in te brengen tegen Melvin, al doen de gamestanden vermoeden dat het spannender was, 6-4 een krappe eerste nederlaag niks mis mee.

Daarna bleef het nog lang gezellig bij Oss met bitterballen, frikandellen, bier en cola voor de bob. Gelukkig zit mijn rij beurt er voor dit jaar op.

Als gezegd nam ik Ries mee naar Tilburg, alwaar we een kleine afzakkertje deden. Toen Ries om 6u het pand verliet had ik al het idee dat de zaterdag niet al te productief zou worden, niks mis mee na zo een avond.

Rob 20.09.2019