TTVE1 voegt 6 punten toe aan het totaal.

In de eerste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie troffen we Attaque 1 uit
St. Oedenrode als tegenstander. Enkele maanden eerder werd in de laatste wedstrijd van het voorjaar thuis nog met 3-7 verloren van deze sterke tegenstander.

Frank beet het spits af tegen Burt van Geffen en kon maar niet goed in zijn spel komen waardoor we al snel op achterstand kwamen te staan.

Gelukkig kan André van Hulten tegen Menno van Osch de stand weer in evenwicht brengen door toch enigszins verrassend in 3 games te winnen.

Bram van de Berg op dit moment de “topman” van TTVE speelde wisselend maar degelijk tegen Dirk Kastelijn en zette de thuisclub na een zinderend slotgame met 17-15 op voorsprong.

Het sterk spelende dubbel van Frank met Bram wist ook deze avond weer te winnen en vergrootte daarmee de voorsprong tot 3-1. Een niet verwachte en een beetje ongekende weelde tegen deze degelijke tegenstander.

Mogelijk geraakte hierdoor André tegen Burt en Frank tegen Dirk en in de volgende 2 partijen in de juiste roes en verruimden zij de voorsprong tot 5-1 .

Helaas voor TTVE, verloren daarna zowel Bram van Menno als André van Dirk de volgende 2 heerlijke partijen van deze spannende tafeltennisavond. In de voorlaatste wedstrijd won de goed op dreef zijnde Bram in 3 eenvoudige games van Burt. Stand 6-3.

De laatste partij van de steeds beter in vorm rakende Frank tegen Menno was met voorsprong de kraker van de avond. In 5 op en neer gaande games trok uiteindelijk Menno met 11–9, aan het langste eind en bracht de eindstand hiermee op 6-4 in het voordeel van de thuisploeg.

Volgende week de kraker tegen Irene, die mogelijk al voor een “Vorendscheidung” kan zorgen.

André21.09.2019