Degradatie voor Heren 1.

Het was deze laatste avond van de voorjaarscompetitie, tegen onze gasten uit St. Oedenrode, “alles of niks” voor TTVE 1. Er moesten namelijk 6 punten worden behaald om er zeker van te zijn dat we nog een jaar langer in de tweede klas mochten blijven spelen.

Helaas voor ons kwam Attaque in hun sterkste opstelling naar Elshout en dat bleek een beetje te sterk te zijn voor TTVE.
Voordat er werd getafeltennist moest er eerst nog worden gesleuteld aan het elektronisch scorebord want daaraan mocht het niet liggen. Dat lukte allemaal naar wens, dus nu op naar het tafeltennissen.

Hoewel Bram v.d. Berg zich heftig verweerde tegen Menno van Os, kwam hij in het begin niet in zijn ritme en verloor de eerste game. Daarna hadden (mogelijk) de tactische tips wel effect op Bram en hij won dan ook de volgende drie games. We stonden dus voor met 1-0.

André van Hulten trof daarna Leon Schepens als tegenstander en kreeg geen schijn van kans en verloor in drieën. Zijn volgende partij kwam hij er wel iets beter in maar verloor eveneens.

Onze hoop was daarna gevestigd op Frank van Logten en het dubbelspel. Helaas gingen beide partijen in 4 games verloren en leek de opdracht van de avond een kansloze missie te worden.

Toen daarna Bram van Dirk Kastelijn en Frank van Leon Schepens verloor, was het echt over en uit. We stonden immers op dat moment al met 1-6 achter en het toegestroomde publiek verliet met een katerig gevoel de tribune.

Dat daarna André en Frank hun laatste partijen wel wonnen tegen respectievelijk Dirk en Menno is alleen voor de statistieken en de persoonlijke prestaties van belang.

Tot slot van de avond verloor Bram maar net van Leon waarmee de eindstand op 3-7 werd vastgelegd. We hebben het verdriet maar meteen verdronken en gaan ons nu maar weer voorbereiden op de najaarscompetitie.

André van Hulten.