Tweede pakt belangrijke punten

Vanwege vakantie van Renate en Arno mocht, naast Jonsjo en Peter, deze avond Jan invallen tegen het derde team van Smash. Het zouden best wel spannende partijen worden waarbij Jonsjo het spit mocht afbijten tegen Philip Mertens. Jonsjo moest nog een warmdraaien want de eerste set was voor Philip. Jonsjo kwam daarna zoals verwacht sterk terug en met 12-10, 13-11 en 11-7 was het eerste puntje voor TTVE. Hierna was het de beurt aan Jan, die wist door zorgvuldig te spelen en af en toe goed aan te vallen in drie sets van Robin Versteeg te winnen. Peter had het een beetje zwaarder tegen tegen invaller Rowan Sweep, de eerste set was daarom voor Rowan, maar net als Jonsjo wist hij daarna de drie volgende sets te winnen.

De dubbel deze avond bestond uit het gelegenheidsduo; Jonsjo met Jan. Deze combinatie bleek aardig goed te werken omdat de eerste set met 13-11 gewonnen werd. Daarna waren het Philips en Robin echter die de tweede set naar zich toe wisten te trekken. Door een beetje slimmer en korter te spelen wisten Jan en Jonsjo het duo van Smash uit hun spel te halen en werden de twee laatste sets weer voor TTVE. De teller stond zodoende op een niet onverdienstelijke 4-0 voor TTVE.

Voor het vijfde punt stond Jan tegenover Philip, het was een beetje jammer voor de laatste maar Jan stond deze avond sterk te spelen en wist daarom ook zijn tweede partij van de avond in vier sets te winnen. In de eerste set leek het erop dat Jonsjo weinig tegenstand had aan Rowan, alleen kwam die sterk terug in de tweede set die hij dan ook wist te winnen. Jonsjo krabte zich even achter z’n oren en wist daarna weer het verschil om te zetten naar het volgende punt voor TTVE. Peter kwam voor het volgende punt tegenover Robin te staan die nog last had van de carnaval en het mogelijk ook daarom Peter niet echt moeilijk kon maken. Daarna mocht tegen Jan het opnemen tegen Rowan die hij eerder in de andere klasse ook al had tegengekomen. De eerste set was het spannend met 15-13 en ook de tweede met 12-10, in de derde was het weer Jan die won en de stand naar 8-0 bracht. In de voorlaatste game moest Peter het tegen Philip opnemen die de eerste set wist te winnen, Peter kwam daarna sterk terug maar tenslotte was het Philip die het enige punt voor Smash mee naar Raamsdonksveer kon nemen. Omdat de carnaval op Robin nog in de benen zat wist Jonsjo tegen hem eenvoudig te winnen en we een mooie 9-1 overwinning konden noteren.

Tijdens het naborrelen kon worden teruggekeken op een leuke en belangrijke overwinning.