Eerste wedstrijd 2024

De heren van TTVE 1 mochten de eerste wedstrijd van 2024 tegen TIOS ’51 3, het team waar ze najaar 2023 tegen geëindigd zijn. Deze avond vertrokken er maar liefst 2 auto’s vanuit Elshout richting Tilburg want Frank moest die avond eerder naar huis. Frank wilde graag als eerste klaar zijn om nog een paar uur te kunnen slapen voordat hij aan zijn rustgevende ‘’metal cruise’’ kon beginnen. Om die reden begon Stijn deze avond tegen Leon. Het topspin spel van Leon was voor Stijn een moeilijke start, Stijn kon er ook niet aan wennen en moest de winst aan Leon laten, ook in 3 games.

De tweede wedstrijd mocht André (de ouwe rot in het vak) tegen de jonge Emma. In een zeer afwisselende partij wist uiteindelijk toch Emma het André moeilijk genoeg te maken om het 2e punt voor TIOS binnen te halen. Frank mocht zijn eerste wedstrijd spelen tegen Maarten, in 4 games wist Frank toch het eerste puntje voor TTVE te halen.

Emma en Leon namen het in de dubbel op tegen het vertrouwde duo André en Frank. Het dubbel verliep van beide zijden zeer wisselvallig en soms wat rommelig. Met gevaar voor eigen leven (André maakte een flinke val, maar het liep goed af) wisten de heren van TTVE het 2e punt te halen in 5 games.

In de vijfde wedstrijd van de avond mocht Stijn het opnemen tegen Emma. Het snelle aanvallende spel van Emma bleek voor Stijn toch echt wat te moeilijk. Stijn verloor de set daarom ook in 3 games. In de zesde wedstrijd van de avond, Frank tegen Leon, had Frank wat minder moeite met het topspin spel van Leon. Frank wist daarom ook zijn tweede wedstrijd van de avond te winnen in 4 games. André mocht zijn tweede partij spelen tegen Maarten, een zeer spannende pot voor beide heren. Helaas kon André de winst in de 5e game niet naar zicht toe halen en moest zijn meerdere erkennen in Maarten.

Tussenstand van 4-3 voor TIOS.

Frank mocht zijn laatste wedstrijd tegen Emma. Gelukkig voor de heren van TTVE kon Frank Emma genoeg ontregelen met zijn verdedigende spel, een mooie pot voor de toeschouwers en uiteindelijk ook voor Frank (en TTVE), winst voor Frank!

In de voorlaatste wedstrijd mocht Stijn tegen Maarten. Het vaste en snelle spel van Maarten was voor Stijn net wat te veel, Stijn verloor daarom ook in 3 games.

De laatste wedstrijd van de avond, ook meteen de kraker van de avond. Achter de tafel ongeveer 100 jaar ervaring 😉 (bij elkaar opgeteld uiteraard), André tegen Leon! Voor beide heren een lastige pot, al vele malen tegen elkaar gespeeld dus het kon alle kanten op. Helaas voor TTVE wist André in de 5 game net niet de winst te pakken met 12-10.

Een eindstand van 6-4 (helaas), Frank al naar huis, André en Stijn nog een derde helft!