Eerste 8 punten voor het derde

De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie is weer gespeeld. Wij van TTVE 3 mochten Vrijdag 26 januari 2024 voor de opening uit naar Return Oss. Na aankomst en de gebruikelijke rituelen (kennismaking en koffie) werd er overlegd in welke volgorde er gespeeld zou worden. Erik begon tegen nieuwkomer Frank Witvliet.

De eerste partij begon Erik mooi rustig en via drie gewonnen games was het eerste puntje voor Elshout. Hierna mocht Deny aantreden tegen Elena Diakonova, en hoewel Deny het Elena nog best moeilijk wist te maken moest hij toch zijn meerdere erkennen in 3 games. Voor de derde partij mocht Luc aantreden tegen Henk de Reus. Luc had geen enkele moeite met zijn tegenstander en stapte na 3 gewonnen games als winnaar van tafel.

Het dubbel spel werd door Return Oss gespeeld met hun vierde speler Leon Wijler die samen met Elena tegen het gelegenheidsduo Luc en Deny speelde. Na vijf spannende vijf games mochten de spelers van Elshout weer een puntje bijschrijven op het elektronische formulier.

De vijfde partij van vanavond speelde Erik tegen Elena, alleen de derde game wist Elena te winnen. De drie andere games waren voor Erik. Luc had in zijn tweede partij van de avond, herstel derde, met de dubbel, weinig moeite met Frank. Net als in zijn eerste partij kon had hij slechts drie games nodig om te winnen. In zevende partij moest Deny het tegen Henk opnemen. Na een spannende vijfde game trok Deny helaas aan het kortste eind, was jammer want er had zeker meer in gezeten.

Luc speelde zijn laatste partij van de avond tegen Elena. Luc, die de hele avond al uitstekend speelde liet er ook in deze partij geen gras over roeien en ging voor de derde keer in drie games met de winst aan de haal. Erik tegen Henk in hun laatste spel van vanavond, Erik kwam steeds beter in zijn spel en versloeg Henk in drie games. De laatste partij van de avond, werd  gespeeld door Deny en Frank, Deny won deze partij in drie simpele games.

Na nog een drankje genuttigd te hebben, werd er met een 2-8 eindstand weer huiswaarts gegaan.

Op naar de volgende wedstrijd uit tegen Dongen

Deny