OTTC op bezoek in ’t Rad

De heren van TTVE ontvingen deze avond OTTC 1, Bouke, Remie en invaller Adri waren naar ’t Rad afgereisd. Frank, Mathé en Stijn stonden deze avond in de basis opstelling.

Frank beet het spits af tegen Bouke die het zeer moeilijk had met Frank zijn verdedigende spel. Bouke werd door Frank genoeg ontregeld om het eerste punt van TTVE in 3 sets binnen te slepen. Als tweede mocht Mathé het opnemen tegen Remie die zeer beheerst en gecontroleerd 3 sets achter elkaar pakte. Stijn mocht beginnen tegen Adri, de invaller van OTTC. Ondanks het leeftijdsverschil was Adri nog zeer snel en gecontroleerd, Stijn wist daarom ook maar één setje te pakken.

De vierde wedstrijd van de avond, het dubbelspel, Frank en Stijn tegen Bouke en Remie. De eerste 2 sets wisten Frank en Stijn tot de 10 punten een mooie voorsprong te houden, beide sets werden door de heren in de verlenging afgegeven aan Bouke en Remie. Ondanks dat Frank en Stijn toch één set wisten te pakken had er voor de heren van TTVE meer in gezeten!

Helaas een tussenstand van 1-3…

De vijfde wedstijd mocht Mathé het opnemen tegen Bouke. Ondanks het mooie contraspel van beide heren was Bouke toch in 3 sets te sterk voor Mathé. De zesde wedstrijd wist Frank met zijn mooie verdedigende (af en toe aanvallend 😉) spel ook Adri genoeg te ontregelen om in 3 sets weer een puntje voor de heren van TTVE binnen te harken. In de zevende wedstrijd wist Stijn het Remie toch lastig te maken, helaas moest Stijn zijn meerdere erkennen en verloor hem ook in 4 sets.

Nog een iets grotere achterstand van 2-5.

Mathé mocht het in de achtste wedstijd opnemen tegen Adri, Gelukkig wist Mathé zijn snelle contraspel goed vast te houden en Adri weinig kansen te geven, 3-0! Stijn mocht zijn laatste pot spelen tegen Bouke, voor beide heren een fijne wedstrijd om te spelen. Helaas heeft Stijn Bouke het wel moeilijk en spannend kunnen maken maar wist helaas geen punt voor TTVE binnen te halen. Om de avond te sluiten mocht Frank nog spelen tegen Remie. Het mooie spel van Frank wist ook weer Remie genoeg te ontregelen om het laatste punt dat te verdelen is binnen te slepen. Met een goed spelende Frank werd de avond voor TTVE toch nog afgerond met 4 punten, niet slecht!

Tot volgende week bij Irene, houdoe!