De eerste 5 punten zijn binnen.

In de voorjaarscompetitie van 2019 zijn door in Sint Oedenrode gelijk te spelen tegen Attaque, de eerste punten behaald.

Door het vertrek van Luck van Wanrooij en de komst van Bram van de Berg en Rob Koggel trad een vernieuwd TTVE aan tegen een grotendeels onbekende tegenstander. Alleen Frank van Logten had eerder tegen de spelers uit Sint Oedenrode aangetreden.
Bram beet het spits af tegen Co Stamps en moest de eerste game aan zijn tegenstander laten. Door het aanpassen van de strijdwijze won Bram de volgende 3 games en haalde daarmee ook het eerste punt voor TTVE binnen.
Maico van Boxmeer was de in de tweede partij de tegenstander van Frank van Logten en dat leverde een nagenoeg gelijk opgaande strijd op die in 4 games werd gewonnen door de thuisploeg.
In de derde wedstrijd van de avond traden Menno van Os en Rob Koggel in het strijdperk. Rob was nog niet helemaal warm in de (te) koude zaal en moest het hoofd buigen tegen de kopman van Attaque.

Het dubbelspel gespeeld door Maico met Menno tegen Frank met Bram, verliep probleemloos voor TTVE en in 3 games werd de speelstand weer gelijk getrokken 2-2. Bram speelde daarna tegen Maico een erg wisselde partij waarbij pas in de vijfde game met 11-9 de beslissing viel in het voordeel van de thuisploeg. In de volgende wedstrijd trok Rob de stand weer gelijk door redelijk eenvoudig in drieën te winnen van Co Stamps. In de zevende partij van de avond bracht Menno de totaalstand weer in het voordeel van de thuisploeg door in een lange partij na vijf games te winnen van Frank.
Ook daarna werd de stand weer in evenwicht gebracht doordat Rob met agressief spel zijn tegenstander Maico geen schijn van kans gaf. Tussenstand 4-4.
Opnieuw nam de thuisploeg een voorsprong door winst in vier games van Menno op Bram.
Conform het gehele verloop van de avond bracht Frank van Logten daarna de stand weer in evenwicht door een zwaar bevochten winst op Co Stamps.

Eindstand 5-5.

André: 02.02.2019