Uit naar Attaque voor een grote overwinning.

Na de 6-4 thuiswinst hadden de mannen van TTVE slechts één uitgangspunt en dat was deze avond zeker niet verliezen om bevrijd te zijn van de gevarenzone.  Frank van Logten beet deze avond het spits af tegen Menno van Os. Al meteen een kraker van 2 nagenoeg even sterke spelers. Na 5 spannende games trok Frank in de verlenging aan het langste eind.

De volgende partij van Bram van den Berg tegen Maico van Boxmeer eindigde na alweer een vijfsetter ook in het voordeel van TTVE 0-2.

Net als de eerste 2 partijen werd ook de derde partij, tussen André van Hulten en Dirk Kastelijn, een kraker. Nu won André met minimaal verschil na 4 games. De stand liep hiermee op naar 0-3.

Het vaste dubbel-duo van Bram met Frank won ook het vierde potje maar had daarvoor ook 5 games nodig.  Frank speelde daarna zijn tweede pot van de avond en het liep bij Frank weer als een trein. (enige relatie met ’t Oude Tramstation is niet uit te sluiten). Stand na 3 games: 0-5 in het voordeel van Elshout.

Daarna kon Menno het André niet moeilijk genoeg maken waardoor het scorebord inmiddels al 0-6 aangaf voor TTVE. Met nog 4 partijen te gaan was het oorspronkelijke doel (niet verliezen) bereikt. Nog 4 spannende partijen te gaan. Als eerste verloor Bram van zijn opponent Dirk Kastelijn die daarmee na 4 games de hatelijk nul van het scorebord haalde. In de daarop volgende partij had André ook 4 games nodig om Maico nipt te verslaan.

Zowel Frank tegen Dirk als Bram tegen  Menno hadden vijf games nodig op de winst over de streep te trekken en bepaalden daarmee de eindstand op maar liefst 1-9 in Elshouts voordeel. Een grote maar ook onverwachte uitslag na niet minder dan 44 gespeelde games. Geen wonder dat de strijd pas ver na middernacht eindigde.                                                                                                                                                      André 16.11.2019