TTVE 1 niet kansloos, maar verloor wel in Breda.

Nadat de thuiswedstrijd tegen de verhouding in met 8-2 werd verloren van het Belcrum, togen de Elshoutenaren vol goede moed naar Breda. Vanaf de eerste bal van de avond werd er op het scherpst van de snede gestreden om de punten.

Frank van Logten beet het spits af en kon na enige gewenning aan het spel van de tegenstander Gertjan van Beckhoven, na 4 games het eerste punt binnenhalen. Een goed begin dus.

Luck van Wanrooij startte daarna sterk tegen Steven Tang maar kon helaas niet voorkomen dat Steven de stand weer gelijk trok.

Veteraan André van Hulten speelde daarna weer een degelijke partij tegen Sjort Honders en liet zijn tegenstander niet in het ritme komen en kon na 4 games de stand op het scorebord weer in het voordeel van TTVE brengen 1-2.

Het achteraf alles beslissende dubbelspel werd een fantastische strijd waarin Belcrum de eerste 2 games won maar daarna TTVE de volgende 2 games naar zich toe trok. De vijfde beslissende game werd uiteindelijk door de thuisclub gewonnen met 11-9 en bracht daarmee de stand weer in evenwicht 2-2.

De vijfde partij werd een kraker van jewelste. Frank van Logten en Steven Tang maakte er een mooie en spannende pot van waarin Frank na vijf games aan het langste eind trok met 10-12. TTVE stond weer op voorsprong 2-3.

Doordat daarna André van Hulten op het randje van Gertjan van Beckhoven verloor waarbij 3 maal het verschil slechts 2 punten betrof en Luck van Wanrooij het onderspit moest delven tegen Sjors Honders stond Belcrum weer voor met 4-3.

Weer werd de stand gelijk getrokken doordat André van Hulten tegen Steven Tang er alles uithaalden wat zij in hun mars hadden en André eigenlijk niet in de problemen kwam.

De laatste 2 wedstrijden van de avond eindigden allebei in Bredaase voordeel doordat Sjors Honders zijn Elshoutse opponent geen kans gaf en Luck van Wanrooij het net niet kon bolwerken tegen Gertjan van Beckhoven. Eindstand van een spannend en lang avondje tafeltennis 6-4 voor Belcrum.