Geen kans tegen de koploper!

TTVE 1 – Taverbo Sabo 3   0-10

De tegenstanders hadden een wijziging t.o.v. vorige wedstrijd. Nu deed Otto Ahlersmee i.p.v. Danny Smits. Daar wist Luck nog van te winnen. De andere 2 zijn Erik Mangnus en Jos Heijmans.

Frank begon tegen Erik en werd in de 1e game weg gespeeld. De 2e game ging nipt met 9-11 verloren, ondanks dat, ging de 3e game weer overtuigend naar Erik.

André nu tegen Otto. André speelde heel sterk en verloor helaas de 1e game met 10-12. De 2e game won André met 11-9. De 3e gameging vrij vlot naar Otto. André vocht voor wat hij waard is, maar verloor nipt met 10-12.

Luck, die nog steeds met een brace om zijn pols speelt, Kon nog wel 1 game afsnoeppen van Jos, met zijn lastig spel, maar meer zat daar niet in.

Dan maar het dubbel! Luck en Frank begonnen goed tegen Erik en Jos en wonnen de 1e game met 11-9. In de 2e game hadden zij ook kans, maar deze ging met 9-11 verloren. Hiermee was het verzet van Elshout gebroken. Ook de 2 volgende games gingen naar Boxtel!

André moest duidelijk even wennen tegen Erik en verloor de 1e game in een mum van tijd. Maar ook hier knokt André zich terug en won de 2e game met 11-7. Erik zette daarna weer wat bij en pakte de 3e en 4e game.

Zo keken we al tegen een 0 – 5 achterstand.

Frank probeerde het wel tegen Jos, maar deze bleef heel rustig en goed spelen en gaf Frank geen kans! De ging vrij gemakkelijk naar Jos.

Luck kon tegen Otto ook niet veel overtuigen en deze ging dan ook vrij gemakkelijk naar Otto.

André wist in het begin ook niet wat hij moest tegen het lastige spel van Jos. Alleen de 3e game ging wel naar André, weliswaar nipt met 12-10. De 4e game ging met 8-11 naar Jos.

Luck had in zijn laatste partij tegen Erik het wel gehad en bood niet echt weerstand. Duidelijk niet lekker in zijn vel, werd het 3 hele vlotte games.

Frank kon het Otto ook niet moeilijk maken en moest na 3 games ook zijn meerdere kennen in Otto.

0 – 10.