TTVE 1 – HITA ‘79 1

Voor het eerst sinds lange tijd werd er getafeltennist op de vrijdag van carnaval. ’t Rad in Elshout was mooi versierd, dus dat moet heel wat goeds beloven voor de heren van TTVE 1. Deze avond mocht Stijn weer zijn debuut maken in het eerste team van Elshout, onder leiding van André en Frank.
Deze drie mochten het deze avond opnemen tegen Tim, Leon en Dirk van HITA. André beet deze avond namens Elshout het spits af, dit verliep buitengewoon, hij won zijn partij van Tim in 3 sets.
Aansluitend was het de beurt aan Stijn, hij mocht het opnemen tegen Leon. De eerste 2 sets waren voor Stijn gelukkig zo voorbij, hierna herpakte hij zich snel. Uiteindelijk werd het een spannende 5 setter met een mooie winst voor Leon.
Frank mocht aansluitend de opening afronden tegen Dirk, vooraf werd al meerdere malen gezegd dat het wel is een spannende partij kon worden. Voor de toeschouwers was het inderdaad een mooie pot, alleen liep deze voor Frank in een spannende 5e set niet zo gunstig af.
André en Frank mochten verder met het wel belovende dubbel. Deze pot werd uiteindelijk ook beslist in een spannende 5e set, met een winst voor de heren uit Hilvarenbeek.
Na nog een spannende 5e wedstrijd tussen Stijn en Tim, die uiteindelijk gewonnen werd door Tim waren de laatste 5 wedstrijden helaas of juist gelukkig wat sneller beslist.
Anderé wist namelijk maar één set te pakken tegen Dirk, de andere sets werden vrij duidelijk gewonnen door HITA.
Gelukkig wist Frank in 3 sets te winnen van Leon en sleepte daarmee het 2e punt voor Elshout binnen deze avond. De laatste wedstrijd van Stijn tegen Dirk, was voor Stijn kansloos. Het perfecte en foutloze spel van Dirk was veruit beter dan dat van Stijn. André en Frank wisten gelukkig beide hun laatste partij te winnen, voor beide was de weerstand van HITA niet voldoende om André en Frank zich van de winst te weerhouden.
De wedstrijd werd uiteindelijk afgesloten met een winst van 4-6 voor HITA, helaas heeft de versiering van Zaandhaozenlaand niet geholpen voor TTVE 1.
Gefeliciteerd heren en tot de volgende ronde in Hilvarenbeek!