Prachtige wedstrijden maar (te) weinig punten voor TTVE 1

De uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat LUTO leverde wel een aantal prachtige potjes tafeltennis op, maar helaas te weinig punten. Alleen Frank van Logten kon naast mooi spel ook nog punten toevoegen aan het totaal.

André van Hulten had een zeer moeizame start tegen Marcel Laurijsen (eerste game 11-1), maar kwam gaandeweg de partij er steeds beter in. Met tweemaal nipt verlies met 11-9 was het eerste punt toch voor de thuisploeg.

Frank van Logten maakte er tegen Marco van der Weegen al meteen een zeer spannende pot van. Helaas werd het 3 maal 11-9 voor Marco zodat de teller al op 2-0 stond.

Stijn Verhulst kreeg in zijn eerste partij van de avond ook geen grip op het spel van Dennis van Mier en na 3 games stond het dan ook al 3-0 voor Luto.

Het dubbelspel duo Frank met Stijn, kon helaas niet het resultaat van vorig jaar herhalen en moest deze keer het hoofd buigen al werden de 2 laatste games in de verlenging pas beslist.

De tweede wedstrijd van André was al een stuk beter dan zijn eerste en zijn verzet was groot maar dat leverde jammer genoeg geen punten op.

Stijn kon in zijn volgende partij tegen Marcel het hem wel lastig maken maar wist zijn tegenstand helaas niet omzetten in een punt.

Toen kwam de ommekeer waar alles en iedereen van kon genieten. Als eerste streden Frank en Dennis om ieder punt en na in totaal 98 gescoorde punten was Frank met 15-13 in de vijfde de winnaar. Een applaus van alle aanwezigen was het gevolg van deze mooie pot tafeltennis.

Dat Marco daarna in 3 games won van Stijn was jammer maar ook geen verrassing.

De laatste 2 wedstrijdjes van de avond leverden veel spektakel en fantastisch tafeltennis op.

André en Dennis speelden allebei op de toppen van hun kunnen en persten er alles uit wat mogelijk was.  Niet alleen het publiek maar ook de spelers genoten zichtbaar van de lange en diverse fraaie rally’s. Helaas wel veel bijval maar geen punten voor TTVE.

Dan de kraker van de avond: Frank tegen Marcel.  Weer een partij om van te smullen, met een record aantal punten (106 in totaal).  Wat maakten zij samen er een mooie partij van. Het ging de gehele partij echt op en neer met de kansen en gelukkig voor ons kon Frank uiteindelijk aan het langste eind trekken en behaalde daarmee zijn 2e winstpunt binnen. Eindstand 8-2, weinig punten maar echt een mooie tafeltennisavond.

André 03.03.2023