Batswingers te sterk voor het derde

Ongebruikelijk voor ons mochten we op Donderdagavond 2 Maart samen met het tweede team aantreden tegen de Batswingers uit Gilze.

Jan opende de avond tegen Casper die een wel een erg ongebruikelijk spel speelde. Hij wist bijna alle ballen terug te brengen en deed dat via hoge ballen met zeer veel effect. Jan wist hier niet zo goed raad mee omdat aanvallen vaak mis ging en voor blokken of verdedigen Casper erg vast bleek te zijn. Mocht Jan een bal te hoog terug te brengen dan wist hij deze via sterke smashes goed af te maken. Daardoor moest hij via drie sets het punt in Gilze laten. Hierna was het de beurt aan Luc die goed geconcentreerd tegen Ruben aan het spelen was en daardoor de wedstrijd sterk naar zich toe wist te trekken. De linkshandige Piotr was daarna een maatje te sterk voor Deny.

De dubbel van deze avond werd gevormd door Luc en Jan, die door eenvoudig spel de eerste set overtuigend wisten te winnen. In de tweede en derde set wisten Ruben en Piotr nog goed terug te komen maar het belangrijke dubbel werd via 10-12 in de laatste set voor Elshout opgeschreven en daardoor het 2-2 in games werd voor TTVE.

Na de dubbel was het Jan die het tegen Ruben knap lastig had, hij wist deze via een spannende vijfsetter uiteindelijk toch te winnen en we daardoor met 2-3 voor stonden. Deny had het daarna erg lastig tegen de boogballen van Casper waardoor de stand weer gelijk werd. Het zat Luc niet echt mee tegen Piotr waardoor hij de sets net niet kon winnen, in de tweede en derde set werd het telkens 12-10. In de laatste partij van Deny was Ruben aanvankelijk veel sterker, Deny kwam echter nog sterk terug en wist de derde set te winnen. In de beslissende set wist hij er nog een spannende partij van te maken maar helaas kon hij deze niet winnen. In de voorlaatste partij van de avond speelde Jan tegen de routinier Piotr, de eerste set was voor Piotr maar Jan wist daarna de drie opvolgende sets eenvoudig te winnen. Luc mocht de avond afsluiten tegen Casper, maar ook hij had het erg lastig tegen de boogballen en hoewel hij de derde set nog wist te winnen werd het uiteindelijk een 6-4 nederlaag. Na nog even gezellig de wedstrijd besproken te hebben onder het genot van een bitterbal werd het formulier ondertekend en keerde we een beetje ontevreden terug nar Drunen.