Ook tweede wedstrijd kan TTVE 1 geen potten breken.

In de tweede wedstrijd van het nog prille seizoen was Taverbo de tegenstander.

Danny Smits, Jos Heijmans en Erik Mangnus zouden het gaan doen tegen Luck, André en Frank. Na een ontspannen ritje in Luck zijn heel oude ‘nieuwe’ Volvo naar het Prachtige Boxtel beet Luck het spits af tegen Danny.

Na drie maanden blessureleed en zonder enige trainingsarbeid won Luck tegen ieders verwachting in de eerste set nipt na heel ruim voor te hebben gestaan. Bekaf en voorzien van goede raad begon Luck heel geconcentreerd aan de tweede set en met sterk blokken en vooral veel rust in zijn spel kon Luck vrij eenvoudig de tweede set pakken. Het zelfvertrouwen van Danny werd tijdens de derde set met het punt minder dus de eerste partij van de middag ging naar Luck dus 0-1 in Elshouts voordeel.

André moest in zijn eerste partij tegen Jos.Na een bloedstollend gevecht in de eerste set die met 19-17 door Jos werd gewonnen schakelde André een tandje bij en kon door een beetje frotten en douwen de tweede set na zich toetrekken. Jos met hele storende noppen kon helaas set drie en vier winnen van André dus de 1-1 stond op het scorebord.

Over Frank zijn eerste partij kunnen we kort zijn. Tegen een ontketende Erik was niks in te brengen. Frank probeerde van alles maar Erik kon iedere aanval van Frank overnemen en spinde de ballen zo scherp weg dat de tussenstand 2-1 op het scorebord stond.

Het tweede dubbel van het seizoen was een echte kraker die pas werd beslist in de verlenging van de vijfde set. Alleen niet in Elshouts voordeel dus met het minst mogelijke verschil in de vijfde set was de stand 3-1 voor Taverbo.

De tweede wedstrijd van Luck tegen Jos was er een om vlug te vergeten. Luck had geen verweer tegen de Noppen van Jos dus de stand van 4-1 was onvermijdelijk.

Frank had in zijn tweede partij van de middag de pech dat Danny vond dat hij iets goed had te maken vanwege zijn verloren partij tegen Luck. Toen begrepen we pas waarom hij de hoogste rating van de competitie heeft. De eerste set kon Frank nog wel wat punten pakken maar in set twee en drie sloeg Danny bijna alle ballen perfect dus de 5-1 was een feit.

In André tweede partij tegen Erik was vooral set 1 een juweeltje. Met prachtig verdedigen en schitterende overnames moest André nipt de set met 15-13 aan Erik laten.

In set twee kwam André de man met de hamer tegen. In de derde set knokte hij zich bewonderingswaardig terug maar kon niet voorkomen dat Taverbo met 6-1 voorstond.

In Frank zijn laatste partij kon hij geen potje breken dus de 7-1 stond al vlug op het scorebord. Na een goede start van Luck in zijn derde partij kwam hij helaas toch wat conditie en vastigheid tekort om het Erik echt moeilijk te maken dus 8-1.

De laatste partij was tevens het hoogtepunt van de middag. Danny tegen André:Aanvaller tegen verdediger; Jong tegen oud; Ying tegen Yang. Na de eerste set dik te hebben verloren kwam de meester op dreef. Kappen, smashen, keepen, het hele arsenaal aan slagen toverde André uit de hoge hoed. Met het kleinst mogelijke verschil in de vijfde set kon Danny de felicitaties van André in ontvangst nemen.

Na wat bier en ballen gingen de brothers in arms met een 9-1 nederlaag weer route 66 op.

Hopelijk meer succes in de derde wedstrijd van het seizoen.