Flinke winst in laatste thuiswedstrijd.  

De laatste thuiswedstrijd tegen Waalwijk eindigde in een onverwachte flinke overwinning.

Werd de uitwedstrijd nog met 9-1 verloren, deze avond was de thuisploeg duidelijk het sterkst.

Bram van den Berg startte tegen Maurice van Alebeek en kon na 5 lange games de felicitaties in ontvangst nemen. André van Hulten was in de tweede pot aan de beurt tegen Robert Lia en had zelfs de verlenging van de 5 game nodig om eveneens tot winst te komen. Stand 2-0.

Ook de derde partij van de avond tussen Frank van Logten en Gert-Jan van Alebeek duurde vijf games waarmee de gelijkwaardigheid van beide teams werd bevestigd.  Dit keer trok Gert-Jan aan het langste eind.

Verrassend leverde het dubbelspel een vier games winst op voor de thuisploeg. Stand 3-1.

André had hierna weer vijf games nodig om ook zijn tweede partij van de avond, tegen Maurice, over de streep te trekken. Helaas verloor Bram daarna van Gert-Jan en bracht daarmee de tussenstand op 4-2.

De daarop volgende partijen verliepen wat sneller en eindigde alle vier in winst voor de thuisploeg. André versloeg Gert-Jan in 3 games en Frank deed datzelfde tegen Maurice. Stand 6-2.

Winst was nu verzekerd en de laatste 2 partijen waren nog wel bepalend voor de stand in de competitie. TTVE heeft nu 7 punten voorsprong op Waalwijk waarmee zij de kansen op klasse behoud nog in eigen hand hebben. Waalwijk is door dit resultaat zo goed als zeker gedegradeerd. 

André, 22.04.2022