Eerste overwinning Elshout een feit.

In de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft trof Elshout the backhands uit St Willebrord als tegenstander. De gebroeders Lauwerijssen en Ronald den Hollander zijn de te nemen hobbels voor deze avond.

Frank beet het spits af tegen Ronald. Na de eerste set met 11-3 te hebben gewonnen omdat Ronald wel heel onstuimig te werk gingen helaas set twee en drie naar Ronald.Gelukkig herpakte Frank zich in set vier dus in de eerste partij van de avond moest de vijfde set uitkomst bieden. Na een gelijkopgaande set kon Frank de felicitaties van Ronald in ontvangst nemen. 1-0 in Elshouts voordeel.

André kwam in zijn eerste partij tegen Pieter langzaam op gang maar dat is normaal voor een diesel. Na de eerste twee sets nipt te hebben verloren kwam de locomotief op gang en set drie en vier waren voor André. Na de nodige geluksballen ging de set met het kleinst mogelijke verschil helaas naar Pieter dus de 1-1 stond op het scorebord.

Luck zijn eerste partij was een korte. Surjosja gaf Luck geen kans dus na drie verloren sets stond de 1-2 al vlug op het scorebord. In de dubbel waren Frank en Luck ontzettend op dreef en gaven de gebroeders Lauwerijssen een pak op de billen waarbij gezegd mag worden dat de derde set met maarliefs 11-2 in Elshouts voordeel werd beslecht. 2-2.

André’s tweede partij werd weer een ongelooflijke vijfsetter. Na met 0-2 achter te hebben gestaan kwam de diesel op gang en wist drie achtereenvolgende sets na zich toe te trekken. Met 11-9 in set vijf stond Elshout weer met 3-2 voor.

Frank zijn tweede partij werd de vierde vijfsetter deze nog prille avond. En met ongelooflijk verdedigen en prima overnames kon Frank de felicitaties van Surjosja in ontvangst nemen met als gevolg dat er een mooie 4-2 op het scorebord stond.

Luck zijn tweede partij was zo mogelijk nog korter dan zijn eerste. Ook tegen de andere Lauwerijssen was Luck niet opgewassen en kon Pieter na de drie verloren sets de hand schudden. Nog steeds 4-3 voor Elshout.

André tegen Sujosja was het affiche voor de achtste partij deze avond. In een mooie viersetter pakte André overtuigend zijn tweede partij deze avond. Het eerste gelijkspel was in de pocket maar er kon nog meer in zitten.

Vol goede moed begon Luck aan zijn laatste partij tegen Ronald. Een prima spelende Luck verloor de eerste set maar na prima coaching kon Luck set twee en drie na zich toe trekken. Toen was de koek op bij Luck en door blessures geteisterd kon hij geen vuist meer maken dus de 5-4 was gemaakt.

Frank moest het maar gaan doen in zijn laatste partij van deze avond. Na de eerste set met 11-13 te hebben verloren gaf Frank geen enkele kans meer aan Pieter dus na drie partijen te hebben gewonnen kon Frank de eerste overwinning op het scorebord zetten. 6-4 dus

Na wat naborrelen en sterke verhalen gingen de mannen het weekend tegemoet.