TIOS deelt flinke tik uit.

De verwachtingen waren voor TTVE 1 beter dan de werkelijk geleverde prestatie.

Vooraf hadden de Elshoutenaren het idee dat er deze avond beslist een aantal punten te behalen waren. Niets bleek minder waar en de thuisploeg moest zich tevredenstellen met slechts 2 puntjes.

Frank van Logten begon de avond hoopvol tegen Robin Heijnis en pakte meteen de eerste game. Daarna kwam de Tilburger steeds beter in zijn spel en won de volgende 3 games en behaalde daarmee het eerste punt voor TIOS’51 binnen.

Luc van Wanrooij trof in Mark van de Pol een degelijk spelende tegenstander en was met zijn (te) onstuimig spel geheel kansloos. Slechts 13 punten wist de zwaar verkouden Luc te behalen en daardoor stond het al snel 0-2.

De derde wedstrijd van de avond speelde André van Hulten tegen Stefan Smits. Alleen in de tweede game had André onvoldoende grip op de spel van zijn opponent en verloor die kansloos. De Overige 3 games waren een prooi voor de Elshoutenaar en bracht daarmee de stand terug op 1-2.

Het dubbelspel ging redelijk gelijk op maar het “Koningsdubbel uit Elshout” moest uiteindelijk toch het loodje leggen en moest de tegenstander feliciteren met de overwinning.

Luc van Wanrooij was daarna kansloos tegen Robin Heijnis, waarmee het scorebord al 1-4 in Tilburgs voordeel aangaf.

De volgende partij werd een spannende kraker en werd beslist in 5 games doordat Stefan Smits deze avond net iets sterker bleek te zijn dan Frank van Logten. Dat de Tilburger Mark van de Pol geen kind zou hebben aan veteraan André was niet verwacht maar bleek de harde realiteit. Stand: 1-6 .

De onvoldoende fitte Luc van Wanrooij was niet opgewassen tegen de zeer beweeglijke Stefan Smits en kon gaan douchen en naar bed.

De negende partij verliep ook niet zoals de Elshoutenaren hadden verwacht. Hoewel André de eerste game nog wist te winnen, kon hij in de drie daarop volgende games het zijn tegenstander onvoldoende moeilijk maken om kans te maken op winst.

In de laatste partij van de avond kon Frank beter laten zien wat hij allemaal in huis heeft en won -weliswaar moeizaam- in 4 games van Mark van de Pol en bracht daarmee de eindstand op 2-8 in Elshouts nadeel.

André 04.03.2017