TTVE speelt 2 keer tegen Kruiskamp. Uitslag 2 keer: 3-7

De competitieleider had tot ieders verrassing bedacht om in twee opeenvolgende wedstrijden te moeten strijden tegen Kruiskamp1 uit Den Bosch.

Kruiskamp, de beoogde kampioen in onze klasse, wist in Elshout de thuisclub te verrassen met een terechte 3-7 overwinning.

Bram van den Berg begon deze avond sterk tegen Sebastian Meesters en wist in vier games de thuisclub op voorsprong te zetten. Daarna kan André van Hulten weliswaar aardig tegenstand bieden aan de Bossche kopman Marcel Klaver maar trok toch aan het kortste eind.

Tot veler verrassing wist daarna Frank van Logten, Inge Fonken in 5 games te verslaan en bracht daarmee de thuisclub weer op voorsprong 2-1. Helaas voor de thuisploeg werden daarna de volgende 4 partijen (het dubbel, André tegen Sebastian, Bram tegen Inge en Frank tegen Marcel) verloren en stond het alweer 2-5.

André had in zijn laatste partij niet zoveel moeite met het spel van Inge en voegde daarmee alsnog 1 punt toe aan het totaal. Doordat Frank daarna net niet van Sebastian kon winnen en Bram slechts één game het Marcel moeilijk genoeg kon maken, stond uiteindelijk een verdiende 3-7 op het scorebord.

Herkansing.

2 weken later de return en herkansing in Den Bosch. Eerst op het station in Den Bosch, Bram van de trein halen omdat hij 4 km wandelen als warming-up naar het tafeltenniscentrum toch iets teveel vond en dan gezamenlijk naar de tegenstander.

Ook vandaag begon Bram van den Berg aan de kraker tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst. Helaas moest Bram na 3 spannende games zijn meerder erkennen in Michel Kraan. Gelukkig trok Frank daarna de stand wel weer in evenwicht door invaller Koos Zomers te verslaan maar had daar wel 5 games voor nodig.

Tot ieders verrassing won André deze avond wel van Sebastian Meesters en bracht hij daarmee TTVE op voorsprong 1-2. Onverwacht trok daarna de thuisploeg het dubbelspel met 11-9 in de vijfde game over de streep en stond het alweer 2-2.

Gelukkig wist Bram daarna van Koos te winnen maar kon toch maar heel moeilijk in zijn spel komen. Koos speelde best goed en dat kon een zeer ontevreden Bram niet van zijn eigen spel zeggen.

Michel Kraan bracht daarna de stand weer in evenwicht door in een zinderende partij met 12-10 in de vijfde game André een pootje te lichten 3-3. Door het winnen van de 3 volgende partijen (Frank van Sebastian, André van Koos en Bram van Sebastian) stond TTVE op een verassende 3-6 voorsprong.

Dat Frank daarna als kers op de taart ook nog van Michel wist te winnen en daarmee deze avond ongeslagen bleef, stond het net als enkele weken eerder 3-7 op het scorebord.

Door de lange partijen en de alsmaar durende derde helft reed er geen trein meer naar Tilburg en heeft chauffeur Frank zijn medespelers met 7 punten in de tas thuis afgezet. André 19.10.2019