TTVE 1 – Smash 1  (eindelijk winst)

We mochten weer tegen de mannen van Geertruidenberg spelen en een ding was duidelijk!
Er moest nu een keer gewonnen worden. Dit was de 5 wedstrijden hiervoor nog niet geluk!
Bij binnenkomst van de tegenstaanders was duidelijk dat ze daar niet vrijwillig aan mee gaan werken. Kopman Ralph Kouwenhoven was er samen met 2 oude bekenden Leon van Biezen en John de Wijs.

Bram begon de avond tegen Ralph en waar Bram het Ralph de vorige keer nog moeilijk kon maken was dit nu niet het geval! 3 games verder stonden we achter. Welliswaar nog maar met 0-1. Dus nog niets aan de hand en dit was overigens wel ingecalculeerd.
Frank had eigenlijk niet zo veel moeite met Leon en won deze ook redelijk eenvoudig in 3 games.
Ook André had het niet zo moeilijk met John, waardoor TTVE de voorsprong pakte.
Vorige week werd de dubbel gewonnen en dat moest nu ook maar gebeuren! Bram en Frank begonnen voortvarend en pakte de 1e en 2e game. Hiernaar kwamen Ralph en Leon beter in het spel en pakten de 3e en 4e game. Even waren de mannen van Elshout de weg kwijt. Maar ze gaven zich niet zo maar gewonnen. De beslissende game werd een spannende kraker. De mannen uit Geertruidenberg hadden zelf één matchpoint maar konden deze niet benutten. De mannen uit Elshout sloegen uiteindelijk wel toe en wonnen deze in de verlenging met 13-11.

Frank kon het Ralph alleen de 1e game nog moeilijk maken maar daarna niet meer.
Bram had geen kind aan John en won deze ook eenvoudig in 3 games.
Leon sputterde nog een beetje tegen, maar André won de partij toch in 4 games.
Frank in zijn laatste partij moest wel bij de les blijven tegen John maar won deze ook in 3 games al ging het niet zo gemakkelijk.

André ging voortvarend van start tegen Ralph en pakte de 1e game met 11-4. Hiermee was Ralph getriggerd en ging daarna wat agressiever spelen. Hierop had onze nestor geen antwoord. En daarmee gingen de 2e 3e en 4e game naar Ralph.

De laatste partij tussen Bram en Leon werd een kraker. Bram wist de 1e en 2e game te winnen met 11-7. Maar zoals we wel gewend zijn van leon gaf hij zich niet gewonnen. Ook omdat Bram wat steekjes liet vallen, won Leon de 3e game met 8-11 en ook de 4e game ging naar Leon nipt met 9-11. Maar in de laatste game herpakte Bram zich en won deze overtuigend met 11-5.

Uitstand 7-3

Hiermee houden we nog enigszins uitzicht om niet rechtstreeks te degraderen!