TTVE 1 nu definitief gedegradeerd.

Door het 8-2 verlies van de uitwedstrijd tegen The Back Hands uit St. Willibrord is het verblijf in de eerste klasse (op dit moment) definitief voorbij.

Deze avond viel het thuisvoordeel van de zaal steeds net in het voordeel uit van de tafeltennissers uit Sint Willibrord. Het enige dat deze avond meeviel was dat we op de heenweg geen enkele last hadden van files. Dat is normaal gesproken op vrijdagavond vaak wel het geval. Hierdoor waren we ruim op tijd en hadden voldoende tijd over voor een bakske koffie.

Luck beet deze avond het spits af en kwam er tegen Pieter Lauwerijsen niet aan te pas en verloor in 3 snelle games. In de volgende partij streed André tegen Gerry van Dooren. Het werd een spannende pot waarbij Gerry van Dooren de vijfde beslissende game uiteindelijk met 11-9 won.

Daarna zat het Frank Van Logten tegen Surjosja Laauwerijsen ook niet mee en verloor verrassend in 3 games. De verwachtingen op winst in het dubbelspel werd allengs grotere maar in werkelijkheid moest Frank samen met André ook nu de tegenstander feliciteren met de overwinning. Weer een vijf gamer die met 11-9 in de vijfde werd verloren. Hierdoor stond TTVE nog steeds op nul winstpartijen.

Ook wedstrijd 5 en 6 werden door Frank en Luck verloren waardoor de stand al op 6-0 voor de gastheren stond.

Het venijn zat hem ook dit maal in de staart. Net als in de thuiswedstrijd wist André het spel van Surjosja zo te ontregelen dat de Elshoutenaar zonder problemen voor het eerste winstpuntje voor TTVE kon zorgen. Ondanks verwoede pogingen lukte het Frank tegen Gerrie en Luck tegen Surjosja niet om dit te herhalen.

Veteraan André had de smaak wel te pakken en gaf ook Pieter Lauwerijssen in de laatste partij van de avond geen schijn van kans en zorgde zodoende voor het tweede punt voor TTVE. Eindstand 8-2.

Volgende week spelen we nog de laatste wedstrijd in Tilburg tegen Tios’51 en de voorjaarscompetitie zit er daarmee dan weer op.